Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo je super da se neće svesti samo na borbu na FB i za ličnu promociju ministra. Komentar je na mjestu, ali ovdje je potrebno djelo, neko ko će imati m*da stati pred taj famozni NSBiH i boriti se pravnim putem sa kriminalnim dijelom tog Saveza.
Hajde skupite se i predvsavez dok ne smjenite prije svega bosnjacke prodane begove...
Hajmo sad dobri ministre Magoda odvojio si silne novce za sport odvoji jedan dobar dio novca iz budzeta uzmi dobar tim 10 advokata i pravac savez I stani kao minister u zastitu kantonalnih klubova koji se utakmice pod okrivljem BH saveza. Ako vec nemoze tako podnesite kao ministarsvo krivicne prijave protiv svih celnika Saveza,.... idemo ministre Magoda uzmi advokate I brani SPORT pravnim putem
Ministar u ladici drzi rjesenje za smjenu Pilava i rjesenje navedenih problema. Hajde da vidimo koliko se boris za sarajevske klubove Magoda, pokreni zakonitu smjenu predsjednika skupstine, cekamo!
TREBA i konakovic stati u zastitu ili ne smije od dodika ovo sto rade sa repkom i ligom cijelom je haus
Ako tako stitis sarajevske klubove kao sto se hvalis, zasto ti onda u ladici stoji rjesenje smjene Pilava koje je zakonito pokrenuto???
J..o je onaj jeza u ledja koga ti stitis pacove
Magoda populista,
Kada su sarajevski klubovi krali i namjestali sutili ste! Godinama unazad vam se sve stimalo za titule uz sve to ste šurovali sa RS klubovima (Leotar-Zeljo) i u prosloj sezoni (FKS-Igman)...
Od danas ću se kao ministar kulture i sporta KS posebno fokusirati na zaštitu svih naših sarajevskih sportskih klubova u svim segmentima. Nećemo više dozvoliti da sopstvenim očima gledamo kako sarajevski klubovi gube, ne zbog lošijeg nastupa, nego zbog raznih mešetara GDJE TI ŽIVIŠ , DOBRO SI SE SJETIO.
A šta ministar planira tačno da uradi?
Magoda ti si najveci mesetar, lopov i taldzija. Sta god si u zivotu radio, sve si pokrao i stimao.
A kako ste dozvolili da godinama gledamo kako pobjeđuju zbog raznih mešetara,zadnjih god kad je borac počeo više krasti od vas odmah problem...
Ja sam navijač Zrinjskog da me odmah pljujete ali Sarajevo niti jednu jedinu pobjedu u ovoj godini Zeljo apsolutno sve izgubio vani i za sve vam krive sudije? Nije moguće malo pogledajte u svoju avliju vratite sarajevski sport gdje pripada ne šuplje nazvati se bosanski Real sve izgubiti do jedne...Jako mi je bilo drago vidjeti Bosnu u košarci kako se vraća
Bolji je i pobjedio realno
zelis jeftine politicke poene ti nisi ni fizicko radio (komplikovano) za tebe klubovovi trebaju napraviti svoje udruzenje. a ministre politika i sport ne ide (valjda to znas)
Kad su Zelji u Bijeljini ukrali tutulu svi su sutjeli iako je ocigledno bilo da nema nikakvog faula
Ti štitiš klošara Pilava.
Žalosno je da sarajevski fudbal predstavlja Čolpa, Pilav, Spahić, Gvozden i mnogi drugi dokazani kriminalci i lopvi koji su spremni svoj obraz prodati za kilu pečenja i turu pića. Prvo treba počistiti fudbal u sarajevskom kantonu.