Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ovog Fadila Novalića 🤣
Poraz od Liverpoola nije sramotan, samo nije nešto čime bi se pohvalili. - Fadil Novalić
Hahahahahahah
Sta je 5 komada. Iskren covjek.
Fadil: Nismo mi primili 5 golova, nego je Liverpool zabio 5 golova
Boli tebe qara, uredno primis veliku svotu, odron od kluba ste postali, zidovi klosarski
Jel tebi neki Fadil kakva familija?
tako je Hary,nije gov.no nego se pas posr.ao
Ti ni sam ne znas koliki si kreten a ne igrac.. cudi me da CR7, PP, Cavani i ostala kompanija dijele svlacuonicu s tobom.
Što reko fadil, niste izgubili, nego ste dobili pet komada
Živiš u paralelnom univerzumu ti beskorisni goveđi komadu mesa. Kriv si za skoro sve golove večeras i u svakoj utakmici koju si odigrao ove sezone. Poslije Solskjera, ti si najveći promašaj MU i treba te prodati pod hitno, dok ima barem nekoga ko želi da te kupi.
Fadile, jesi to ti?
Glupljeg igraca vidio nisam…napucali mu cijenu, najskuplji branbeni igrac na svijetu…prevara….on i onaj sa rajfom
De budi iskren hebo ga ti...Mo vas tricom zakucao...
Fadile jesi vo ti
S ovim ni u ekipi definitivno nije sramotno uzimajuci u obzir kako je moglo da bude,spor je,ne zna se postavit,markirat igraca,napravit ofsajd zamku,izbit loptu iz peterca,a klizeci da ne pricam... Jedini igrac koji nema nista.