Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Dinamo je masina za sve na Balkanu
Crvena Zvijezda je najbolji športski nogometni klub u Istočnoj Europi. Po postignutom u prošlosti. Samo prošlost ne igra
U prvoj postavi ekipe koja je osvojila ligu prvaka su igrala cak dva srbina btw Steaua je osvojila ligu prvaka isto
Mozda je nelogicno Ali to su meni dva najdraza kluba na svjetu, neka pobjedi bolji ako dodje do susreta
Taman kao prije rata okrsaj,samo sto su jedni europljani a drugi i dalje sumska republic srvija...
zar ovaj sljam ne treba u zatvoru da truhne
Bilo bi zanimljivo gledati ta civilizacijska dostignuća. Insistirati na tome da eventualnim utakmicama mogu prisustvovati i domaći i gostujući igrači bez ikakvih ograničenja. Eventualno ograničiti dužinu sječiva na 25 - 30cm i zabraniti automatsko oružje. Dozvoliti artiljerijsku podršku ali minimalno 200m od stadiona.
Prognoza je primitivizam sa obje strane, bruka, sramota i sankcije.
Ali ipak do toga neće doći, jer neće doći do te utakmice
Svidjalo se nekom ili ne, Dinamo je u zadnjih 10 godina Real Madrid za sve klubove sa Balkana, smijesno je i porediti. A za sve mogu zahvaliti upravo ovom covjeku, vrhunski biznismen.