Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema im spasa
United ima rekao najširi spektar igraca u klubu , ali fali trener da to izbalansira, danas na Old Trafordu rekao bi da ce Ronaldo pokazati ko je TATA!
Manchester is 🔵
Ronaldo gol i pobjeda crvenih. Kvota 7.50.
Realno je City bolja momčad gledajući timski rad i trenera, koji je neusporedovi bolji. United ima bolje igrače i usudio bi se reći da imaju Pepa ili Klopa, da bi bili najbolji na svijetu. Ovako, obrana curi, City nema Aguera i nekog napadača, United ima Cavania i Ronalda koji igraju danas. Usudio bi se reći 1x
@gooUser1635247051 United ima bolje igrače i usudio bi se reći da imaju Pepa ili Klopa, da bi bili najbolji na svijetu. HA? ĐE? PA REDSI SU IH POTOPILI ZA 50 MIN I ONDA STALI, NISU HTJELI DA IH DODATNO OSRAMOTE. PA DE MALO POGLEDAJ KO SVE IGRA ZA LIVERPOOL. KAKAV JUNAJTED BA. DANAS CITY IMA ISTO PETARDU DA IM UVALI.
Dobice United danas.. 3 gola u mrezu
Odbrana da je dobra kod Uniteda bilo bi OK AL posto su drobovi ne mogu napadaci dat koliko ovi u odbrani mogu usrat.