Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih ovih velikih zvijezda, jedino Ibrahimović ima još snage i, pokazuje da je od koristi u tim godinama.
Sta je pokazao kad drpa godinu dana a pare kupi? Lik ne igra nikako skoro
@adointer Cuj sta je pokazao frajer dao 15 golova u 19 utakmica u ligi u 39-oj godini
Tri trenutno najbolja igrača napravili transfere ( Messi, Mbape, CR7). Nisam navijač tih 6 klubova, ali ovaj prelazni rok je najjači posljednjih godina. Razlog prelaska?? Pare nisu, jer su obezbijedili i praunuke.. nego valjda misle da ce lakse osvojit LP sa PSG-om, Realom, Cityjem.
pa jel igras da osvojis ili? Mpabbe hoce u real jer je institucija i najveci klub svih vremena. Juve nije ispunio njegove zahtjeve i rona ode. iako navijam za juve...A messi hoce jos koju titulu u ligi ..
Sjeba se city i PSg osvajajući LP. Ko hoće šansu za LP ide bas u taj Real, Bayern, Barcu
Steta u Juveu nisi imao s kim igrati. Nadam se da ces u MC iju imati vise srece i da ces ostvariti ono sto zelis a to je osvajanje trofeja! CR numero uno!
Za Mbapea nude 170M, za Ronalda 30M. Dobrodosli u novu eru fudbala
Pa Ronaldo ima 36 a Mbappe 22 godine hahahaha. Ne znam stvarno sta je toliko nejasno drug
Godine starosti,sve se gleda jbg
Idi više kompleksirani čovječe. Kako si došao u Juve 3 sezone sve gora i gora igra i na kraju izgubili i Seriu A radi tvojih golova i što te niko nesmije izvesti iz igre. Još 60 mil bruto plate pa nije tebi 20 godina. Dobar jesi al nisi veći od kluba.
Ma problem je i juvetova igra, dosta su se oslanjali na njega i na njegov kvalitet. Eo npr Rabiot kako je presao iz parisa u juve mrtav igrac. Dok je evropsko bilo svaku kontru francuske on upropasti. Samo stane i vrati loptu nazad. Prava juvetova igra. Stani, dodaj Ronaldu pa nek on neko cudo napravi.
danas je fudbal postao samo novac
30 miliona da sutas loptu, ovaj radi u kuhinji, hrani narod ,polomi se za 600-700KM. Ode ovaj svijet u pm.
Jebiga ne bi ni on imao da se preko njega ne zarađuje 10 puta više,tako je kako je...
36 godina uskoro 37, plaćaju ga 30 mil eura, cast je bit u eri mesija ronalda ibrahimovica..
Sve Bošnjo zna
Ode on u PSG!
100 utakmica 80 golova, koja je ovo mašina
A u realu imao prosjek vise od gola po utakmici. Jbg nema vise modrica, kroosa, benzeme itd da igraju za njega
Hahahaha