Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I prosle godine city ih je pojeo, ali nisu imali srece. Napokon prokletim nafakasima sreca okrenu ledja.
GOTOVO JE!!! Ovo je pobjeda nogometa, pobjeda pravde, pobjeda poštenja, bye bye lopovi i prevaranti. Ovo je pobjeda za svakog istinskog ljubitelja nogometa.
City jaci, uigraniji, u boljoj formi, bili su realni favoriti i dokazali su to, ali zaista nema potrebe za nekim omalovazavanjem Realovih uspjeha, pogledajte put do titule prosle sezone, a evo i ove bez obzira na formu Chelsea i Liverpoola. Mladi momci dolaze, sticu iskustvo, Real ce opet biti u vrhu i sljedece sezone.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
milina citya gledati... ovo je fudbal.
Jedva čekam kad navijači Cityja budu skandirali Dzeki! Oni ga zaista vole i cijene!
Ne navijam za Real ali sve ove budale sto se ponasaju kao da Real nije harao ligom prvaka zadnjih 10 godina i potkopava njihov uspijeh pojma nema o sportu.
City sa 10 igrača jači od Intera.
Guardiola uzmislja novi fudbal. Kod njega stoper hladno igra veznog, bekovi spiceve, ne zna covjek sta vise ocekivati. Stvorili onakvom Realu 10 sansi, razmontirali ih. Guardiolin jedini problem je sto je uvijek morao pobjediti impresivnom igrom, inace bi do sad imao jos 3-4 LP lp, bez sumnje.
Prodaja i izdaja od strane Reala. Nije normalno da gubiš i da ne pokušavaš napasti 90 minuta.
Real je večeras u prvom poluvremenu imao 48 sekundi posjeda na Cityevoj polovini i jedan jedini dodir u Cityevom 16-ercu. Niikad niko nije igrao ovakav fudbal u historiji fudbala. Čak ni Pepova Barcelona. Kakav odmor za oči nakon gledanja finala kupa našeg.
I vi kad lupite bas lupite, City ce da Inter pregaz kao plitak potocic. Bolje bi bilo da nisu u finalu i da izbjegnu najtezi poraz u istoriji LS
Ne sjecam se da je neko ovako bio brutalan prema realu
Nece ni Inter bolje proci.
Smarate sa arapskim parama, klasicni hejteri misle da je dovoljno uloziti pare i eto uspijeha. Primjer Pariz, svi su mislili da je dream team pa nista znacajnije od farmerske lige ne osvojise. City posluje u dobrom plusu zadnjih 6, 7 godina i ima jako dobru politiku trgovine igraca. Haters gonna hate🩵
Dabogda izgubio šity!
Firza Inter🔵⚫️
Inter za spas fudbala od prokletih arapa,nadam se jednoj klasicnoj talijanskoj tekmi
Ono kad sudija nema zašta da se uhvati,pa da pogura vječito pogurani Real,A Modrić,jel igro?Vinicijus?Padavičar
Džekin gol u 89 minuti je napravio MC pobjedničkom ekipom ..ako se sjećate toga ..bez 💎 i Aguerra City nebi bio ovo što ne danas ..Pošto volim Džeku u finalu navijam za njega jer to je klasa od kojeg se uči !💎🇧🇦
cuj pobjedio fudbal, pobjedio tim sto je potrosio 1b€ da bi dosao do finala LP. Da Bog da Inter dobio 7-0
Real u zadnjih 20 godina najvise potrosio na transfere , ono se hvata za siti 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
haha, šta će jadnici real i bayern, sirotinja teška :D