Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki gubitak za Real. Osjetice ovo itekako.
@Shapat Real ima Camavingu, Tchouamenia i Valverdea koji mogu igrati njegovu poziciju, meni je samo žao Casemira što dolazi u cirkus klub
Ovo je meni najbolji transfer. I za MU, kao i za Real. MU ce dobiti vehunskog veznjaka, a Real dobru lovu. Jer Real je vec pun veznjaka.
Propast će isto Zvizdic nako prelaska u NIP
Top pojačanje, još samo da se riješe početnih 9 igrača, bi se moglo nešto i promijeniti.
ovo je kradja, kao navijac reala. odbrana je nestabilna, jedino je casemiro znao sta kako u odbrani. ovim je rastavljen najbolji vezni red svih vremena. steta. drago mi za njega, vise novca, s 30 osvojio sve sto se moze osvojit. nek je sa srecom 🤗
Top igrac, odlicno pojacanje 👏
Prosto ne mogu da vjerujem, ja čekam kad ću da pročitam da su doveli napadača koji će pomoći Benzemi, kad oni prodaju Kazemira. Nadam se da don Karlo i Perez znaju šta rade.
Hoćeli završiti ovi vizu do roka? Jbg dopusti su, bolovanja, corona
Kakva podvala Reala jadnom Junajtedu. Real doveo Camavingu koji ima 19 god za 55 mil, a uvalio Casemira od 30 god za 60 mil. I u Junajtedu se raduju.
u sta se pretvorio utd, odavno samo kupuju istrosene igrace
Nema šanse da se Casemiro uklopi u ekipu Man Utd-a.
mozel pjanke da dodje
Šta kaže Miro?
Za godinu dana u Portugalu, nakon dvije godine ugovor u Brazilu i to je to.
Mislim da si isto trabunjo kada je došao u Real, a sada ima više liga prvaka od Messija. lp
Ionako odvratna ekipa dobit će dodatnu odvratnost...