Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nitko nije osudio izraelske zločine protiv palestinskog naroda
Bosnje vole sami sebi zabiberit vise nego ista
Još što volim ove plašljive. Da se ne zamere ološima.
I sta ima sad obicna palestinska porodica u bunkeru od ovog?? kao da su za nas izlazili na ulice tokom 90tih nego glup bosnje zbog licne profilacije lize guzicu
podrska palestinskom i izraelskom narodu..rat je zlo..poginulo dite je nevina zrtva s koje god strane bilo..tuga
jel dite
Kako uskacu muje sebi u stomak. Ovako ih eu mrzi sto se videlo 92-95. Sada im je tek pogibija, ono malo municije i puscica sto proizvode, ameri ce sebi uzet. A muje nestat sa lica zemlje.
Nece Ameri ovdje ratovati, nego ce mozda tebi dati odrijesene ruke, pa ti bujrum, naleti, al da znas da se nikad ne vrate svi kuci.
Qopile tursko vecina srba podrzava palestinu
INTIFADA