Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim momci, sretno!
A zasto su stavili crno preko glava? TEŠKA JE TO FURKA U PM, kada mislis da si krezub i bitan..
Bravo momci
...šta bravo.Na sledećem derbiju od njih treba tramvaje sakrivati u garaži grasa.
A zasto su stavili crno preko glava? TEŠKA JE TO FURKA U PM, kada mislis da si krezub i bitan..
Jos fale manijaci da se pojave. Pa zar nisu dovoljni ovi Manijaci koji su dozvolili rad kamenoloma iznad sela iako je jedan kamenolom prosle godine pokazao svoju cud srecom bez zrtava.
Bravo momci, ne obazirite se na negativne reakcije i komentare, vi ste pokazali obraz. Tako se voli svoja zemlja!!! TM87 i HZ su zaštitni znak ovoga grada, a sada su to svojom ljubavlju i dokazali!!
Ocekuje se da se Dino Merlin javi da pomogne po prvi put od rata.
Bravo Bosanci i Hercegovci bravo aferim to je BiH
Tako je Bosno i Hercegovino
Tako je Bosno i Hercegovino
Veliko srce , dobri ljudi
Sretno komšije
Bravo momci, volontera uvijek treba
...ne pratiš poso.Volontera samoorganizovanih upravo ne treba.Bio i apel da se ne dolazi bez ikakvog plana.Tu su nadležne stručne službe koje š aš lju zahtjev za eventualnu pomoć,ali opet stručnim spasiocima,a ne rulja da dolazi.
A zasto su stavili crno preko glava? TEŠKA JE TO FURKA U PM, kada mislis da si krezub i bitan..
Bravo za manijake koji putuju bordo busom
Ovo oni što devastiraju tramvaje,a ko pošli da pomažu.
Gdje je ostalih 500.000 Sarajlija koji ste dole u BiH?
svaka čast
Svaka čast, ali sačekajte da se stvore uslovi da vi možete pomoći. Sada mogu raditi samo mašine i samo ćete gužvu stvarati, a nećete moći pomoći.
...pa dođu dole i kažu im da nisu potrebni,a oni će ono " šta ba,ti ćeš mi reći da nismo potrebni......."Ne razmišlja onono tome.