Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije ovih navijaca umjesto stadiona bi vam arapi sa zivkovicem napravili jos jedan shopping centar. To su oni momci koji za klub navijaju kad igraju u nizerazrednoj ligi i kad su u polu finualu cupa uefa. Samo dalje momci
ŠAKA JADA 🤣🤣
Hahahha cuj navijaci upozoravaju igrace... Pa Boze dragi ima li ovdje vecih glupana i slina od ovih debilnih navijaca BH klubova.
od ovih navijaca samo su gluplji ovi portali i ovi irgeti sto prepisuju sta im se kaze
Generalni sponzor* podigao parolu.
eeeeeeeeeeeeeee kad se sjetim 2000ih godina kad su se manijaci i horde zla tukli... uh jesu manijaci plakali ahahahaahahaahaa!
valja ti se sada sjecat trenutne situacije kako pitice placu svakodnevno
Heheheh tješi se! HZ AP B FAZA