Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim si ovako, da je Mbappe otišao u Arsenal, klub koji je gladan uspjeha, igra atraktivno i kombinatorno, liga totalno za njega. On bi zabijao 45 golova po sezoni, možda bi došao u Top 10 najboljih ikada, ovako će biti jedan dobar igrač kojeg ćemo pamtiti, ali u rangu Drogbe, Sevchenka ili Batistute
Znao sam da nisu trebali dovesti Mbappea.. imali su sampionski tim, a ovaj ce sve upropastiti... PS. Navijac Barce
Covjek u pravu za sve, zvijezdama se ne trči, a Vini prznica najveća na svijetu, da se njemu praviti zrtvaa
Jao komentara,jedan od najboljih igraca svih vremena,ljudi pisu da nema pojma. Sto se tice ove dvojice potpuno je upravu,staviti Diaza i Endrika da igraju,pa ce oni malo vise truda dati.
čovjek amnezija,
Mbappe će pokopati ovaj Real, višak kvalitete često bude koban
Eto mnogo će ih potresti mišljenje igrača koji ima epizodnu ulogu u ekipi i koji je, što je zanimljivo, odigrao preko 100 mečeva više od jednog Kroosa a zabilježio manje asistencija hahah, veliki majstor za paseve unazad.
ko je gledo utakmicu, mbappe setao 80 minuta
Mbappe je izgubljen slucaj u Realu sad za sad. Ugusit ce Viniciusa, a nece postici nista spektakularno. Tako se cini sad za sad.
Ljubomora u tim godinama id bolan uzivaj u mirovini