Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce preko Nike Kovaca brzo zaigrati za prvi tim Hrvatske! Zivi bili pa vidili
@RayDonovanl - jah, k'o i Alen Halilović...
"Marijan je odličan potencijal koji se već dokazao na internacionalnom nivou.'' Samo nek mu ovo bude napomena kako je došao do Eintrachta.Da nije dobio šansu u u-21 repki BiH trčao bi po našim oranicama i dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
2. igrač u istorji BH fudbala da se uspio prodati uz jednog BH tima direktno u neki tim iz jedne od liga "petice". Nadam se da neće grijati klupu kao Husejinovic u Werderu nekad. Sretno mladiću.
Treći tata. Mirza Mešić iz Slobode u Nant 99' čini mi se.
@Kapetan26 u pravu si pardon. Nantes: 1999 - 2004 (odigrao 1 službenu utakmicu za 1.tim, a 4 utakmice za Nantes B)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
GOSPODA IZ FK SARAJEVA , ZELJE , SLOBODE NEZNALICE , AMATERI PUSTAJU BOLJE IGRACE DZABE DULJEVICA , STEVANOVICA , ORDAGICA , JEDNOGA DANA CE SE SAZNATI KO JE STA USICARIO I DOZVOLIO DA IGRACI IDU DZABE
ZAHOVIC SUP-K NA APARATIMA . PUNO USPJEHA CAVAR U VELIKOM KLUBU
sad se malo pokaze i ode u hr. trebo ga je robi pozvati da rijesi dileme
Mali je s 19 g , osigurao egzistenciju , bitno je samo tušnuti se iz ove države i onda ide lakše.Bravo kralju.
I onda se kaže da pečenjak Liga ne valja, rad i samo rad....
Eto zašto nije htio u Maribor ...
vala me ne interesuje za koju ce on reprezentaciju igrati, naravno, ako se on ne osjeca Bosancem i Heregovcem. ako ipak se osjeca tako momak svaka cast i zato sam uvijek postovao Adema Ljaica. igram za one gdje sam rodjen-odnosno za SVOJE.
Ma ovaj igra za Hrvatsku ako ista bude od njega
Kao sto Simunovic igra? Ne bih rekao. Msm da danas BiH ima odlicnu reprezentaciju, a Hrvatska ima dosta talenata u veznom redu, tako da je sve moguce.
Ma ovaj igra za Hrvatsku ako ista bude od njega
kolko su platili????
Svoj kod svog! Bravo,i Niko upravi sa malim