Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vinko je mnogo bolji selektor i od Barbareza i od Miloševića ,zaslužuje priliku u A timu
Kod nas se napravi spisak i kaže haj igraj. Trebalo bi bar 7 dana uraditi pripreme za te utakmice ako se misli pobjediti. Ako se misli samo onako ići kao na izlet i izgubiti utakmicu a poslije reći da smo zadovoljni sa prikazanom igrom i da smo zadnjih 20 min ostali bez snage, onda netrebaju pripreme.
Realno u zadnje vrijeme mozda i najbolji spisak mlade ekipe! Ovo je prwvi trener! Ne moguce sa ovakvim igracima da bar nekog ne dobijemo!
Jadnog Savu Srbija neće pa se odlućio za reprezentaciju DIF-ovaca nastupati. Nazdravlje Savo.
Možemo se cemu nadati.Ako budu igrali u sistemu kao A selekcija,bice TOP
vidi pola oz borca haha
oooo evo pulena jos kednog haha
Dobra repka na papiru ,čak Čelik i Tarik Ramić su odlični!!!
Dosad najbolji spisak za mlađe selekcije
slazem se,bas imaju potencijala