Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mu se ne pika, zna i on to hahah
Moja tetka bi kao trener osvojila titulu sa Borcem, Vicom, Gogovicem i da ne nabrajam dalje.
Ovaj saprantidos od trenera da ima mrvicu časti napustio bi borac i rekao ja ne pristajem na ovakve lakrdije..hvala i sretno al jok lik se zalijepio za stolicu nadmasice Pepa Gvardiolu 🤣🤣🤣
Utrpali ste Čeliku 3 titule prvaka BiH iz vremena kad nije bila zajednička liga. Onda bi trebali i prvaci tadašnjih liga RS i HB staviti titule. Smješno! Ne kažem da treba poništiti nekom nešto iz nekih perioda, ali valjda neka statistika ide od kad je zajednička liga, ovo ostalo se može spomenuti !
Imas li obraza
činjenica : Osim najtrofejniji u državi - svjetina : morž ne zna pričati , šlagiran, kamatar, fuj, bljak, kakav on mi smo stručnjaci itd
Dzaba titula kad je ukradena
Jeste li sigurni da je Hadžiahmetović trenirao Borac??
besramnik. svaki cestit covjek bi odstupio s klupa Borca kad vidi kako mu se stima.
U vrijeme Osima se kupovale utakmice sakom i kapom. A sto se tice Marinovica i ovogodisnje titule, na cast mu ova namjestena titula!