Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Mbape njemu priredio ispadanje s prvenstva hahahah
najveću neugodnost u karijeri je dozivio Walker
Zato ga je iskaro na terenu za polufinale
Dokle ce mediji unositi netrpeljivost i mrznju i netacne informacije plasirati. Mbappe se obracao djetetu sa lijeve strane Walkera, a citav snimak je izvucen iz konteksta. Jadan je citav svijet sa medijima koji serviraju razne budalastine.
sad se obicni plebus nasadjue i izrugava osobama koje zarade za mjesec dana vise nego svi komentatori zajedno (ukljucujuci i mene) za godinu dana. nazivajuci ove igrace pogrdnim imenima cini vas vecim i znacajnijim? u stvarnosti ne smijete se djeci suporostaviti a ovdje ste mnogo jaki i bitni. klasicni klix pesinari
i hajmo sad minuse i prijavu da sam vam povrijedio emicije kroz komentar. kompleksasi. kad sam u kafani vidio didu od 75 i kusur da pise komentare na klixu sve mi je bilo jasno. sad stvarno adio d3bil1
Dobar Walker, masina
Jes, on u polufinalu a ovi kuci..
Jedan obični žulj na peti je puno veći problem od ovoga...
Blago receno : NEKOREKTNO I PONIZIVACKI
Zato sada kuci...
Walker unaprijed znao da će se Mbappe rugati.
Treba ga disciplinski kazniti. Dno dna
Sta se rukuju ovi danas, hocemo fight. Prije 20god to je bilo bolje vec ostro u hodnicima. Posjeti me na Keane Viera prije izlaza na teren.
Jel ono njegova cura trandza???
Sto da nisi ljubomoran?
Aj ne ser'te, zaboravio je ovo prije nego sto su ga i uslikali.