Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halland, Bellingham, Pedri, Musiala...i još koliko hoćete pretalentovanih igrača koji će obilježiti fudbal poslije Messija i Ronalda. To njega boli i svjestan je iako je ekstra igračina da neće toliko dominirati. Njemu je titula prvaka svijeta iz 2018 godine više odmogla nego pomogla, jer je umislio da je Bog. Očekujem stagnaciju stalnu u njegovoj karijeri !!
Mali razmaženo ali je igračina
Zato Edin Dzeko, igra i suti ne petlja se previse. Slusa trenera. Zato je on covjek a ovo je jedan obicni razmazeni debil.
Koliko je talentovan, toliko je i egocentrican
pedercina