Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ljudi dali sam ovako razmišljam ali fakat su se ovim fudbalerima natovarili na leđa.Mislim haj oni su plačeni za to,al nije više ni zanimljivo,sad liga,sad liga šampiona,pa reprezentacije, nije zanimljivo ništa se ne izčekuje.A iz UEFE su baš gladni ,kad bi mogli svaki dan da se igra po jedno kolo to bi nak više voljeli..
On je najmanje bitan u ekipi Reala ..Bolje imaju igrače na klupi...
Kada se uklopi u sistem Reala biće to strašan igrač! Benzema se dugo tražio čak je bio na izlaznim vratima Reala dok Predsjednik Perez nije viknuo na Trenera zašto više ne drži Benzemu u igri i kada je krenulo došlo se do zlatne kopačke! Bale je bio takodje igračina ali su ga treneri zaustavili u razvoju do zvijezda