Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj razbjesnio Real, ko im je to on, ima coek pravo ostat..
i ja sam tako razbjesnio Bingo sto necu da radim za 500KM
Nikad on nece za Real zaigrat. Mozda ce se to polazat boljim, mozda gorim izborom. Vrijeme ce pokazat. Al mislim da je zatvorio vrata od reala
Frajer ima pravo donositi svoje odluke, to sto je bio zainteresovan da predje u Real, ne znaci da mora. Pa svi mi radimo neki posao, a gledamo ako ispadne neka bolja ponuda da predjemo, njemu ispala bolja ponuda, ali trenutni poslodavac ponudio jos bolju i covjek prihvatio. Ponasaju se isto mala djeca, umjesto da sute cuvaju ugled kluba, oni kmece i srozavaju se.
Ja mislim da ce se Mbappe bas nasjekirati sto su se oni razbjesnili 😂😂😂
Bravo ljudino, treba znati sa fasistima. Kad god ih se moze ponizavati, niposto priliku ne propustati.
isti slucaj kao sa nasim dijasporcima, dok ih privoljavamo da igraju za nas su klase, cim nas odbiju "i nije neki igrac, ko ga yebe" :D
On je dobar igrač al ove pare dati nekome samo se može zvati: BOLESNO i žalosno
Kme kme kme curice iz Madrida uzeli im dudu. Podsjećaju me na nekog u BiH po kmekingu
@gooUser1645530408 Dječače,Ako si prva smjena zakasnićeš u školu.
Koliko bi danas vrijedili ronaldo9, anri i ronaldinjo
Oni godinama rade sto su sad arapi bacaju pare i podigli su cijene igraca do nestvarnih cifri
to je cista laz.. malo proguglaj o tim ciframa pa ces se iznenaditi.. Jedna Aston Vila ima negativniji skor od Real Madrida.
i Osim je odbio Real, pametno djecace.
Otkud Saka Polu menta su njima na slikato
Istina je da je Real nekorektan cak i prema legendama kluba. Ja sam navijač Reala i smatram da je bolje sto hajvan nije dosao. Samo bi Viniija zahebo.
Hehehe legenda 😂
"Potrebno je puno klase za igranje u Real Madridu", poručila je Marca. HAHAHAHAH patetika