Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kodro legendo, sretno i ne daj da ti oblate ime
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mora negdje poceti a pocinjes u malim ligama i malim klubovima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BRAVOOOOOO sretno MehAga. Nikad necu zaboraviti kako se borio protiv korumpiranog saveza
Safet Susic - Pape, selektor BiH
jbo ti safet susic pape mater dosadan si vise
rašo karadžić je uvijek govorio od velikih klubova navijam za zvezdu i sarajevo,čovjek bio predsjednik ljekarske komisije,sjedio na klupi sarajeva
Meho protiv veleza uzimaj bolovanje nemoj da slika o tebi blijedi! Kad se sjetim sezona pred pocetak rata godina dve ranije, najbolji strijelac veleza a i jugoslavije, meni se cini 34 gola.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ NAJVEĆI PROFIT, analize, informacije!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! 5500 eura u 4 mjeseca.. 900 eura u ovom mjesecu!!
Ja sam manijak i volim Želju bez ikakvog razloga isto tako mrzim Sarajevo valjda me babo tako ucio, Meho ljudina velika. Samo jednu stvar imam poruciti pitarima i njihovom klubu dabogda Europsku ligu osvojili.
gejevi :$ hihihih<3 šalim se.. svaka vam čast, volim kad se navijači međusobno rešpektuju, a takvih danas vidjeti je rijetkos.
Posto pitari jedini brane Papeta mislim da je logicnije bilo da Kodro dode na mjesto selektora BiH, a Pape na klupu Sarajeva, i svi sretni. Pa neka onda svoje zamisli provodi u bordo klubu, i neka i dalje navijaci govore bravo Pape!
Meho kodro voli bordo
Bravo Meha. Opet dobismo jednu od celnih pozicija u Bosni. :)
Nek je sa srećom, došao je pravi čovjek na mjesto trenera. Sarajevo
Svaka cast Pitarima doveli su pravog covjeka!!
Nek je sa srećom pitari.
Mourinho ne može pomoć jednom klubu koji dovodi pojačanja iz Srbije i Makedonije.
Pa nemam ništa protiv toga ali ovi kao da ne vide dalje od ex-yu prostora. Ima i drugih liga koje su znatno jače od srbijanske i makedonske. Jedan Pandev bio zlatan momak ali nisu svi makedonci Pandev... Isto tako ako je Vidić dobar igrač ne znači da su svi drugi iz srbijanske lige ko Vidić.
Ne mogu vjerovat da se spustio na taj nivo da trenira po nasim pasnjacim. I mi bi njega za selektora ovim je sam sebi zatvorio vrata toj pozicoji
Joj sranja. Svako malo trener. Pa vi bi unistili i Aleksa Fergusona.
cuj svako malo, paa i Real stalno mjenja kad ne idu rezultati kako treba... logican postupak i svaka cast upravi na potezu!
Šta trener moze uraditi za pola sezone- ne moze nista. Kljuc uspjeha je ekipa koja dugo igra skupa i sto rjede mijenjanje trenera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno Meho, samo hrabro!
Ma viste pravi AMATERI, dovodite neiskusne trenere i onda se čudite što nema titule. Neće njegovo ime donositi pobjede, kao što nije ni ime Roberta Jarnija, nema vama opet titule. Blago onim koji se bore zatitulu, jedan konkurent manje ...