Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej ja spao za 500km da radi.
Bas ulijeva povjerenje svojom facom i izgledom. Pravi pedagog vidi se. A vjerovatno je nastancao diplomu na difu ili gdje vec organizuju ovi iz korumpiranog Saveza stancanje. Nadam se da ga nije skupo doslo.
Merso je pravi sportista, profesionalac i ljudska gromada doslovno.
Ono nekome trener, grohotom se smijem
Svaka cast na igrackoj karijeri, ali ne mogu da se ne zapitam od cega zive ljudi sto idu trenirati ove amatere?? Sta moze realno zaraditi jedan pomocni trener u BiH? Kako se izgura mjesec i plate rezije
Ako te iskreno zanima anonimusi uzimaju lovu na tim radnjama hiljade maraka mjesecno a igrac njegovog kalibra sigurno ce imati masu željnih polaznika da nauce prve korake
bolje nego cuvati ovce sa ocem u Kalesiji. on ce i kosit travnjak po stadionu samo da prima pare. a vidilo se iz Rusie jel igrac, izbacili ga sa 28 godina i poslali ga kuci.
Bravo majstore,ovakvi igraci i velicine u Radniku a pojedini u FKS godinama ustolicili se kao politicari u foteljama iako su im rezultati u najmanju ruku upitni.
Merso je ljudina
Merso on fire !