Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema više ovdje fudbala..
trebali smo mu ponudit udio u zelji i 2 topla obroka preso bi al glupi bosnjo
jok nema,svako vrijeme donosi nove igrace ,buduce legende.... hoce cojk da je blize kuci.
Fudbal je odavno izgubio svaki smisao....
Taman ne mora ni ovdje učiti jezik. U Miamiju svi pričaju španjolski
Kako žena veli , nema kako on hoće,kujac.
The Goat, hvala ti za sve doktore...
Hahhahhaha jao koji Šuk Katalonija.Mogao je odmah reći ali bolje ovako pustiti navijače da ja laju i lupetaju kako za njegovim srcem hahah.Zapamtite mogao je da je želio oprostiti sa kao gospodin kao što je Zlatan uradio od svog kluba igrajući barem jednu sezonu pa otići gdje poželi ali pare i uslovi su jači od te vaše ljubavi i kojoj pričate.Stavljena je tačka na I sa ovim.
Spojio čovjek ugodno s korisnim, to je i Ronaldo trebo uradit da je bio pametniji a ne otić u Saudiju gdje broje krvna zrnca...
Barem je otisao u klub koji vodi neko ko ima pojma o fudbalu
ZASLUŽENO!!!
Pizda vazda bio i osto..
Ova slika izgleda kao da je AI generisana
Mozda kupi kakav klub kao Bekham
Daj vise, sjasite i s messijem
Eh svaka cast! Nek si odbio arapske pare 👏
Toliko voli Barcelonu da je kao slobodan igrač potpisao za Miami
Covjek je uradio ispravnu stvar. Ja kao navijac Barcelone ga ne zelim vidjeti u prvih 11 jer je vrijeme da se igra i rezultati grade na drugim igracima i novim 'Messijima' . Ovako bi dosao u Barcelonu i svi bi nesto ocekivali od njega, nesto sto vise ni on sam ne moze donijeti uprkos klasi. Ne zeli covjek vise da slusa zvizduke sa tribina, zeli da odmori. U Barcu se moze vratiti u nekoj drugoj ulozi, kao i Xavi.
ZA FUDBALERE KOJI IZ EVROPE ODU U AMERIKU TO IM DOĐE KAO GODIŠNJI ODMOR. MESI JE SA BARCELONOM IGRAO I DO 50 UTAKMICA GODISNJE PLUS REPREZENTACIJA PLUS TRENINZI.
Beckham pravi biznismen :)