Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldinho pa svi ostali, ko je gledao tadasnju Barsu zna da ih je on doveo na level kakav su bili i igru koju su zadrzali preko 10 godina, zvanu tika taka sada. Strasan ucitelj bio i Messiu i Xaviu i Iniesti, Xavi i Iniesta su najzasluzniji sto je Barsa bila kakva jeste sve godine unazad. Messi je bio posljednji, koji kada je otisao iz Barse, vidjelo se da vise te generacije i igre nema. Dolaze druga vremena.
Nije tacno
Nemam kuveta sa tobom da se prepirem, pratim i Real i Barsu vec cirka 16/17 godina, sa kvazi Messi navijacima ne pricam. Barsa je bila velika i prije Messia, a Ronaldinho je u nju donio ono sto im je trebalo u tom momentu. Da si gledao tadasnju Barsu, mozda bi i znao. Veceg carobnjaka od Ronaldinha nema, Messi ima skill, talent i vecu karijeru ali Ronaldinho je druga dimenzija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Messi najjači!
Lionel Messi pa svi ostali!
Henry je bio igracina, al ovaj Messi iako ga ne gotivim iz nekog razloga, je klasa za sebe. Tesko da bolji igrac moze biti, mislim da je to vrhunac.
Andres Iniesta
Thierry Henry u fudbalu i Allen Iverson u kosarci ☝️