Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lewandowski bi trebao uzeti. Prošle godine su ga pokrali da valja..
Trebao bi odmah 2 dobiti.
Po toj logici onda Messi treba dobiti sljedece godine jer su ga pokrali ove? Lol. Kakva glupa logika...
Ja na šta pozorište Chatelet spade. Isto ko da dodijeljuju Čevljanovićku nagradu u Kamernom. Moj Macrone, pasije skote!
Uzima Lew, 100%. Ako ne treba ukinuti nagradu
Ako je iko zaslužio Zlatnu loptu to je Lewandowski.
Ljudi vode raspravu Messi ili Lewa, a kvota na Messija je 1.35, a na Lewu 6. I da ne zabije vise nije gol do kraja godine Messi ce dobiti zlatnu loptu. Trofej sa reprezentacijom je odigrao presudnu ulogu isto kao i u korist Ronalda 2016 iako je Messi po svim statistikama bio bolji od Ronalda te godine. Lewa ce ove godine biti zrtva Ronaldove zlatne lopte iz 2016 godine pa je sada moraju dati i Messiju. Realno.
dobit ce je onaj poskakutan Jorginho, jer kao osvojio je lp i euro, osvojio je i Emerson palmieri pa nije dokaz svjetske klase
Sve osim Messija je prevara
Sramota bi bilo da ili Kante ili Jorginho ne dobiju ovo.
Postoji li neka nagrada koja se može Werneru dati? Ipak se dečko trudi.
Jorginho prvak sa repkom i klubom???
Ako je 2016 godine nije dobio Messi kada je imao 59 golova i 31 asistenciju bila bi sada krađa stoljeća da je dobije Levandovski zbog 50ak golova i 10ak asistencija. Te 2016 godine je trofej sa reprezentacijom presudio u korist Ronalda iako je bio slab na tom EURU. Na 5 od 7 utakmica nije dao gol niti je asistirao. Po tim istim kriterijima sada Messi MORA dobiti jer je osvojio trofej sa reprezentacijom, a još je bio i najbolji strijelac , asistent i igrač takmičenja.
Nedime Messi MORA dobit karinu yebo te on, imas li ti svoj zivot, samo te zanima Messi i naravno Ronaldo.
Messi je osvaja ove godine. Najbolji ikada.
Sve osim Lewandowskog je prevara.
Nemam ništa protiv Lewandowskog, a hoćeš reći da je prevara i Benzema koji je vrhunski odigrao sezonu i koji je trenutno najbolji napadač svijeta.
Messi je ove godine najbolji strijelac La Lige, najbolji strijelac Copa Americe, najbolji asistent Copa Americe, najbolji igrač LaLige, najbolji igrač Copa Americe, osvajač Copa Americe, osvajač kupa kralja... Lewa u 2021 godini ima 10 golova više od Messija ali zato Messi ima 10 asistencija više od Leve. S tim da je Messi igrao u raspaloj Barceloni dok Leva igra u ovoj mašini od tima kakva je Bayern. Mislim da je Messi više zaslužio zlatnu loptu.