Piše stranice historije
60
Messi postavio nova dva rekorda u Ligi prvaka
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOAT!
Doslo je vrijeme za neke nove da postavljaju rekorde, Haaland prvi pada na pamet i samo ce vrijeme pokazati koliko je bolji igrac od pretencioznog Mbappea koji je sebi umislio da moze šefovat Messiju i Neymaru koji su klasa iznad bili u njegovik godinama
Nikad ovaj patuljak nece biti bolji od CR7. Covjek ima sve, najkompletniji igrac svih vremena. I to sve nakon povrede koljena bez koje je jos vise mogao clear biti bez da mu iko prismrdi. Osvojio sta se moglo osvojiti, u najboljim ligama se dokazao, u najjacoj tada Premier Ligi, u spanskoj ligi dosao 6 godina nakon Messijevog debuta za Barselonu i skoro sve njegove rekorde sustigao i neke prestigao, za Juvetnus 100+ golova za 130 utakmica,zauvijek najbolji svih vremena.
Tipičan Ronaldo fanboy. Golovi su ti mjerilo za sve. Trebaš da znaš da je Messi najbolji asistent i playmaker svih vremena, nešto što Ronaldo samo može sanjati. A kad već spominjemo golove, evo malo statistike: Ronaldo 1129 utakmica uz 815 golova (0.72) a Messi 984 utakmice uz 774 gola (0.79). Čak ni u golovima Ronaldo nije bolji a da ne pričamo o drugim segmentima igre.
Pasa moj, dok je Ronaldo samo gledao kako zabiti sto vise golova Mesi ih je istovremeno zabio jednako po utakmici, a usput i uspio asistirati, praviti drugima prilike. Pa samo na zadnjem Copa America covjek prvi asistent i strijelac prvenstva, i to sa vise asistencija nego golova. To ti dovoljno govori. Jedino u cemu je Ronaldo bolji je koliko moze visoko skociti, sto je stvar bioloske razlike u visini, a ne talenta ili treninga.
Najbolji svih vremena!
osta ronaldo u prašini