Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakoni vrijede samo za sirotinju, cuj policijska pratnja pa nije sticena osoba
Valjda da se tamo svi NE kaznjavaju? Sta naprica sine…
Pjevao mu Hule u autu
M@mu ye8o bahatu
Dobro je prosao da nisu pucali na njega.
hoće li ić kod onog sudije finog na suđenje pa da se od toga napravi reels na instagramu 😂😂😂
Shvatite, za čitav život nije uspio da nauci niti jedan strani jezik. Dečko ima samo noge i talenat za fudbal ali je nestvarno retardiran sa mozgom.
To sto nikad nije ucio nijedan strani jezik (jer mu nije trebao) ne znaci da je retardiran. Pa vecina Juzno Americkih igraca je takvo pa jesu svi retardirani? Evo ti Aguera koji je 10 godina igrao u Engleskoj i opet ne zna Engleski. Doduse koliko je godina proveo tamo on ga je stvarno i morao nauciti do sada
Kakva je ovo pratnja iza njeg ide umjesto ispred njeg
Ako je pod policijskom pratnjom onda nije prošao kroz crveno,jbg,drotovi iznad semafora,tako stavili u zakon
Treba loma u Istanbul da vidi šta je luda vožnja i saobraćaj 😅
Nema veze ako je u snsd, sda ili hdz
Lik samo zna lopte ganjati nek kupi zaposli vozača futavac para ima ne znam sto on vozi
pa i policija prolazi za njim, nit ce dobit kaznu nit ce ga ruzno pogledati, realno kad prolazi visa klasa trebaju ovi prosjaci iza stati bilo crveno ili ne, oni ce dobiti kazne.