Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo tako majstore, da se vratis jos jaci
Nije mi jasno što ovaj dečko ne igra u rep.. to što igra u drugoj ligi italije nije razlog jer ista tri svjetlosne godine ispred naše prve.
drag mi je strasno ali u (do danas) odigranih 15 utakmica, od kojih je vecinu pocinjao od pocetka, je dao DVA gola. je li nasa reprezentacija spala na to?
Ne možeš zaboraviti igrati fudbal.
Oba gola super, prvi glavom, a drugi udarac izvan šesnaesterca. Ubio se za Sjeverne Irce, bar kao džoker sa klupe.
On je još uvijek materijal za reprezentaciju. Nikad loše nije odigrao utakmicu u repki, a skoro uvijek je igrao u tim taliajnskim ili engleskim drugim ligama.
Uzas. 4 gola u 2. Tal. Ligi iz 16 takmi
Kad je mogo Hota iz trece austijske igrati za repku,moze vala i ovaj momak bar 20 min.igrati da proba dati gol..
Milan Djurić kralj!!!
Aferim Milane!!!
Momak je extra igrao u repki opet ga zvati on nam je donio kup u japanu