Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima neko normalan u fudbalskom savezu da se izvine ovom momku?
Nema. Od portira preko službenika do marketinga i predsjednika. Nema.
Iskreno drag tip,sjajan u igri glavom,borben,vratite covjeka u repku,voli svoju zemlju,ljudina.
Čovjek dao go na skoro pa svakoj drugoj utakmici za reprezentaciju (15/7), to su pored njega uspjeli samo Džeko i Bolić. A da ne govorim o tome da su na njemu uvijek dva odbrambena. Jedino što smo ikad dobro igrali je 4-4-2 sa dva špica i trkačima na krilima i bekovima ali uvijek se neko nađe da izmišlja toplu vodu i otpiše Đurića, Višću, Stevanovića, Lulića...
Ako ga kad pogled navede na ove komentare ili nekog njegovog neka zna si ga navijaci cijenili I Volimo i da je bio najbolji napadac u repki. Kad je igrao I davao je golove. Ne mogu da vjerujem da poslije onakvih igara u Japanu nije redovno na spisku. Sramota!!
Super momak. Tako se sa njom boriti za loptu. Jak je puno.
Vrati te Milana
Selektore, šta čekaš ????????????
Uvijek je bio dobar.
Steta jer nikad vise nece imati 26/27 godina. Pored Dzeke, boljeg napadaca tog tipa nismo imali.
nepravedno i neposteno podcijenjen i zaboravljen.... ako cita neko niegov ili on, samo neka zna da je bio voljen reprezentativac.....
Bolji od Demirovića I Tabakovića
Najbolji nas napadac u ovoj generaciji poslije Dzeke. Sramota je kako je tretiran u repki.
Zapostavljen, ne od strane trenera nego tako nam politika nalaže....
fbUser..970,sta to fali Djuricu,gledo sam ga kako igra u Italiji,a i u nasoj repki,sjajan,pa eto ti Demirovic i Tabakovic,igraju sjajno u Njemackoj,nista nisu pokazali vise od Djurica u repki,iskreno.
Djuric kad je igrao dao je i golove. Djuric je digao pehar u Japanu. Pametnom dosta.
Jadna je reprezentacija kojoj igrac Monze od 34 godine treba uskocit i pomagat
Preskoci rubriku sport, imas magazin.