Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu je Milan glupost napravio nisu ni svjesni. Otjerati Piolija koji je od Milana napravio redovnog uesnika lige ampiona i dovesti ovu ublehu samo da bi se prepolovio troak za platu trenera je ravno samoubistvu. Sve e im se obiti o glavu kada izvise bez evrope pa e biti ni evrope, ni trenera a ni para!
Moj Ibra ne pita se ti nita u Milanu, a tu si samo da bi uzimao para...Pored svih slobodnih trenera koji su bili u poticaju ( Mourinho, Zidane, Conte,Tuhel, De Zerbi,Xavi, ) vi ovog ublehasa doveli, a zato i ne bi kada e uzimati 2,5 mil po sezoni za razliku od Piolija koji je uzimao 4 mil
Pola vam ekavice u Klixe u clanku, ne morate uvijek copy/paste.
jos samo fali da su napisali Fonseka i eto ga