Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A penzionerima nista
Najjače mi je kako naš narod sve šta se desi poredi sa nama, rat u ukrajni, gazu, svee. Tako i fudbal, 'kako se gruzijci bore' gruzijci ZNAJU IGRAT, možeš ti tračat ko tornjak po livadi ako ne znaš, džaba.
ima se može se
trebali su i tursku dobiti realno, na srecu su ih uzeli
za prvi milion me ne pitaj a za ostale cu ti sve objasniti...Luka Rajic
Nama su obećane zlatne kašike, a ridjobradi 100 milja zaposlenih
Sakašmivili
Ako Ramizov bik pobjedi u koridi,a Haso bude najbolji u kamena sramena bice i za njih nagrada.
@samke9278292 pratio sam medije u Sloveniji prije utakmice ako bi pobijedili Portugalci i Turci igrali bi Slovenci sa Ukrajinom u Munchenu a u slucaju da Portugal izgubi (kao sto jeste) igraju s njima, a sad u neku dublju analizu kako se prave parovi.
Lik ima 5 milijardi eura i daje nagradu reprezentaciji svoje drzave od 10 miliona eura. Nebi osjetio i da je dao 100 miliona eura, ali eto, svaki poklon je dobar. Drago mi je za gruzijce, zasluzili su ovo.
Koji ti mozak imas hahaha
Lahko se sa tudjim parama razbacivati.....
medo kakve veze ima ukraina Ukrainci sy ispali jer su bili cetvrti u grupi i nikako nisy mogli proc bilo je il Madjari ili neko iz gruzijske grupe
Obicna namestaljka, Portugal je pustio Gruziji da pobijedi i tako su "izbacili" Ukrajinu i "pustili" naprijed Gruziju a samim tim su dobili Slovence - a da je Ukrajina ostala isli bi oni na Nizozemsku. Ko ide u kladu +2.5 golovi, Spaniji ce biti ovo lagan trening sa minimalno 3 gola u mrezi Gruzije, pamtite moj komentar pa se cujemo poslje utakmice.
napokon neko
U svakom slučaju Gruzija je iznenadjenje turnira jer je sve utakmice odigrala u velikom stilu i čak su i Tursku nadigrali
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ja bi bio pro-ruski orijentisan da sam se obogatio u Rusiji a sada od toga ima koristi i narod Gruzije! Biće i pro-zapadno orijentisan ako ih prime u EU i NATO! Very simply
I nasoj ce Bingo dati 10 mil $ ako odu u Ameriku 2026
Sto bi im davali? Svi su profesionalci i obezbjedjeni