Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci su imali vise Koristi Od Eldara Civica nego od Amerike i Eu
Tacno
Svaka cast za taktiku,za 10.Ali zasto Civic i Kovacevic,objasni molim te???
Do bio naredjenje od vozda
Menadzer igraci. Bukvalno kazna Bozija odma rezultat se okrenu zbog menadzerskih igraca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tahirovic ti je morao dobiti bar 20 min, jer je to jedini zadnji vezni kojeg si jos imao mimo Gojka i Radeta koji su startali, a ne da ti sjedi na tribinama.Isto ko i Huseinbasic. Pali smo na sredini i moralo je se prije reagovat. Kovacevic i Civic su tarabe, oni nisu ni trebali bit u repci. Tabakovic je morao umjesto Ede uci, pogino je covjek, nije on vise mlad da moze 90 min igrat. Moralo je bolje Savo moralo.
Iskusni stucnjak??? Hahaha
pa bolan savo cujes li ti sebe, za konfuziju si ti kriv, uvedes čivica i kovacevica u igru, ni jefsn ni drugi nisu kalibar za ovaj nivo. kovacevic ne igra nikako u zadnje vrijeme. mujakic standardan i sjedi na klupi. sta lupate vise i kome bacate prasinu u oci ko da smo ovce. odakle ideja uopste da se pozove civic i kovacevic de nam ti reci...sta sutite...reci savo bar ti budi musko...sta jebete narod vise.
ODLAZI CETO ODLAZI CETO 6 UTAKMICA ZA REDOM GUBIMO 2-15 GO RAZLIKA KODRU SMJENISE ZA JEDAN NULA TOJE DOKAZ KAKO PREKO DODIKA VICE I TEBE RUSITE SVETINJU BOSNU I HERCEGOVINU
Evo mene stid ovog tvog baljezganja.
Savo je stvarno izvukao maximum iz ovih momaka, bilo bi licemjerski prigovoriti selektoru išta, glavu gore idemo dalje 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
bez Anela Ahmedhodžića nemamo odbranu, to je valjda bar svima jasno. Druga je stvar da li je moguce da momci od 20 i kusur godina ne mogu igrati u tempu 90 minuta, dok Dzeko sa 39 bez problema izgura svih 98 i pri tome se stalno vraca da pomaze odbrani i veznom dijelu. Zbog toga je on jos uvijek neponovljiv i zauvijek GRANDE.
covjek ozbiljan i uspio je od onakvog haosa slozit ekipu i pruzit nesto.Nije do njega nego neki momci jednostavno nemaju srce za repku a tu su radih dobrih rezultata iz klubova jer u klubu ipak novac vodi a ovdje srce.
ssmo civica i jos par njih netreba nikad zvat
Koliko su momci trčali izmjene je trebalo početi raditi ranije, a ne čekati da pocrkaju.
Idite svi u P.M ja vise necu gledati Reprezetaciju!? pravite repku rs nekava Bosnje ljube u dupe!?
joooooooj demagoga. pa i budala vidi da je utakmica prodana. bolan savo imas rezultat i trebas zatvoriti utakmicu a tebi bek ide naprijed kao da gubis a ne da vodis. nisam te vidio da galamis na igraca koji postupa suprotno kao sto je Ciro znao da se izdere. ako igrac ne zna gdje mu je mjesto moras ga ti usmjeriti. zato mojne ba suplje....
Covjek je uradio sta je mogao. Najmanje je kriv za poraz. Prvi put od Peteva takticki odlicno postavljena utakmica. Savo treba ostati, kraj price.
Nisu igrači prodali tekmu, već NS BiH sa par podobnih da uletimo dva puta u kontru, a vodimo utakmicu.
za 2500 maraka kadeti do 25000 A reprezentacija.To je cijena reprezentativnih nastupa.
Tesko je ocekivati da zemlja u raspadu ima dobar nogomet.Dovoljno je pogledati ložu i da povratis prije utakmice.Los selektor, jako los, nekoliko igraca koji nemaju mjesto ni ekipi mahale, ukazak vjecitog prha Pjanica i potpuno nesposobnog Civica, odvratna atmosfera i stadion u Zenici….treba biti realan i smanjiti ocekivanja, u zemlji gdje samo kladionice funkcionisu, ne moze biti napretka ni u cemu…