Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamuran sto posto ili mu je kiselina od nargile?
Gledaj hadalja, hoce za sve da okrive Pjanica. Pa je li samo on pijancio, nargilao. Pa cijeli tim to radi svi do jednog. Ali eto, hajmo sve svaliti na Pjanica. Idi Mire, uzivaj u lovi, ne vrijedi se za nezahvalnike boriti. Nek im igra Civic, ko ih hebe.
pjanic neka se nauci malo postovanju prema drzavi ako vec hocee igrati za nju. njegovo je ponasanje provaljeno jos kad mu je pape rekao da se malo nabilda, a onda ga babo branio ko da je 8godisnjak. srbi ginu za drzavu, hrvati ginu za drzavu, pjanic i ostala bagra gine za svira nargilu po sarajevskim kafanama, umjesto da kao od najjstariji bude primjer kako ce reprezentaciju odvesti na sljedece svjetsko ako ne moze ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa nisi ni proslu igro moj miraleme
ne prepisuj 🤣
E bogdo da je izašao kad je Finac dobio crveni karton.Ja sam napisao odmah da ga Gojak zamjeni.
Šteta u pm
Iskreno volio bi da nikad vise ne bude. Koliko god je imala repka koristi od njeg, vise je on imao od repke. Al eto mozda je ipak ovako i najbolje.
momci igrajte za prestiz, srcano, pa sta bude. Tragedija je uci u zadnje utakmice sa losim poretkom i vaditi se na njima, sto ne bi bilo ni posteno, jer smo zaista podbacili. Sretno, za prestiz i bez povreda. Volimo BiH, ma kakva da je, nasa je i jedina nam. Druge rodne grude nemamo i samo se mjesto i datum rodjenja ne mogu mijenajti, sve drugo je promjenjivo
jao pjanke...sjecam se u metzu koji talenat...jedva sam ceko da zaigras za nasu Repku...a sad? mislim da je protiv ginske zadnju tekmu odigro...tuzni brate mili
Mamu jbo nije nikad ni trebo
Kad ekipa primi tri, a od toga dva od ekipe s igracem manje i sve to na svom terenu, onda nije do Pjanica.
Umorio se od nargile i derneka
Iako je igrao slabo nije zasluzio da jedini bude kaznjen dok ce se glavni krivci opet izvuci, mislim da je velika greska odricati se igraca koji svakako nije u formi a koji ipak nesto znaci u svijetu fudbala, jedino rjesenje je rusenje saveza jer sve drugo je zamajavanje javnosti
Sad ce komentarisati na instagramu kako trener nevalja 😂
Treba se pozdraviti sa reprezentacijom za koju igra a ne igra mu se
Branio sam ga stalno od onih koji su ga pljuvali, ali ne mogu više ni ja. Nek mu je sa srećom, ali neka se oprosti od reprezentacije.
kad ste toliko zas_rali protiv finske (a nije vam prvi put nešto slično) zašto bi se vadili na ukrajini. navijam za ukrajinu.
Sta zna pjanic sta je drzava to je jedan mali slino iz provincije kojega su zalijepila svjetla velegrada njegov najveći domet je da otvori burekdzinicu u svom rodnom mjestu ako i tamo nije gu.icom zatvorio vrata
pišaj ih