Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mihajlovic je najbolji izvodjac slobodnih udaraca svih vremena. Balavci sa klixa neka pogledanu kakve je golcine dao i kojim ekipama. Tata mata ljevica, mozak i preciznost
@Bombonica2305 Bio je i dobar animator i finansijer navijaca lacija u pravljenju transparenata podrske arkanu takodjer
nije ni cudo nikakvo sto kazu da su bosanci glupi pa ovaj je lik jedan od najboljih prijatelja arkana bio i on sam velicao zlocine tetovazama i placenim parolima stvarno nema glupljeg i naivnijeg naroda..
E moj Pjaniću nekad je bolje šutit, sumnjam da nisi u toku šta je ovaj smrad sve govorio i koga je hvali,počev pd Miloševića, Arkana isl., itd., smrad od čovjeka uvijek bio, kao igrać onako srednja žalost
Sta mislite da se sutra razboli nas Jusuf Nurkic koji je podrzavao i podrzava nase heroje. Sta mislite koliko bi srba stalo uz njega. NIJEDAN. Ali zato su tu glupe bosnje koje sve zaboravljaju preko noci. Fuj.
Crkni smradu cetnicki. Velicao si zlocince. Uskoro ces im se pridruziti u paklu.
oni koji se sjecaju ranih devedesetih ,tada je bio okorjeli cetnik,ali ima bog za svakoga prije ili kasnije
http://www.calcioromantico.com/wp-content/uploads/2013/12/20.jpg
Ne moze niko nize da se spusti od bosanca! Nije dobro zeleti nikome zlo, bolest itd. ali davati neku podrsku ovom qu..cu od covjeka to ne razumijem.
Još ima bodova u igri.I remi je dobar.
Bravo Mire 👏 A ovi sto hejtaju i sire mrznju za buduce narastaje nek se napuse 🖕 Bosna Bosnacima ⚜️
@m4n0ba Govorit istinu, nazivat stvari pravim imenom, ne gurat ih pod tepih nije sirenje mrznje nego naprotiv, put ka zdravijem drustvu.Kad budemo poceli razlikovat dobro od zla tad cemo znat da smo na pravom putu. A ovaj koji je predmet ove rasprave (nije pjanic) sigurno ne spada u ove prve.
Bravo pjanke!
Mogao si mu i himnu otpjevati na uvce 😁😁😂 (jedna si jedina}
I uzor Ratko mu je hasta,ne dočekaše oni Bajrama,aBDa
Siniša i Roberto Carlos kad bi lijevicom sprchili topovski felš sa 40 metara, nije bilo golmana koji je to skido..
Ovaj Pjanic je pravi pusik...c!
Pobjedi i ovo...neka ti je sa srecom...