Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla City je njegov maksimum..
To bi Napoliju bas riskantan potez bio s obzirom na trenutnu (a izgleda i visegodisnju) formu. Ipak, on je igracina (bez obzira na to sta mnogi govore) i ako bi "zivno" to bi mogao biti dobar potez, ali realno riskantan transfer.
Iz pouzdanih izvora ćujem Džeko je već potpiso ugovor sa FK Leotar. Pametan ćojk ... od vile u Dubrovniku do treninga zapo sata.
zar tolko ne pratim fudbal da ima 2 godine kako se miralem vratio u barcu ?
Krenuo stopama Elvira Baljica nek snimi cd...
Pofalicki place za tobom
Zovni Serifa opet nek ti odvali koju a ti zadi koju stoju i pokazi kako imas i mozes.
Da kako nek ima i love i muda i inata i neznanja i znanja a mi cemo komentarisati tip ima mjesecnu placu višu nego nas sviju komentatora na desetogodisnjem nivou pa se hranimo iz prazna tanjira
Mogao je biti igračina, a njemu je u životu izgleda bio samo doći u Barcelonu i to je to, ne mora ni igrati ništa. Proslava kad je potpisao za Barcelonu, Šerif, alkohola, muzika... I onda poslije toga se nadati dobrom? E moj Pjanke.
Kazu trebao ostat u Juventusu, a Juventus ga se htio rijesit. Najbolje da dodje u Vrbanjusu.
Aj ti brate u Želju, skupa s stilom bekricom..