Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada imas korona-virus, pocinje suhi kasalj, otezano disanje i imate temperaturu od 39-40 stepeni 14-16 dana. Kada imas koronu, boli koza na tijelu, svaki zglob i kosti...kao jedna jaca gripa. Kada imate i obicnu gripu, morate da mirujete da dozvolite vasem imunom sistemu da se fokusira na virus i da se bori protiv njega. Kada radite fitnes vjezbe, vi ne dozvoljavate imunom sistemu da se bori protiv virusa.
@fbUser1577967595 mozda zato sto NEMA nijedan od navedenih simptoma
Osjeća se pozitivno
Da radi negdje na pilani nikad ga nebi otkrilo. :)
Najopasnija je bolest od koje nema simptoma. Tu ne znaš jesi li bolestan ili si lud.
frajer se godinama izvlacio vazda setac nevidljiv na terenu bio i sad mu dobro došla korona. koji jad a onda će za barsu trcat ko da ga pitbulovi gone.
Sve je ovo dio propagande od strane WHO-a.. Nije isto kad cujes da je zarazen Pijanic ili recimo neko za koga nikad nisi cuo..
Pa kako se zarazi na jahti sam na moru u pm. Seljacka posla. Reci fino necu da igram za jeb BiH i cao. Ha ja nece se niko ljutit. Tvoj izbor tvoj zivot. Jos se jednom on vako razbolio kad je bilo nesto bitno za Juve repku odjebo. Ja mislim da se i Mesi odrekne kad mu Barca kaze ne
Bola! Reci Pjani da se ne zajebaje!!!
Ne znam kako se ovo slikanje zaraženih dozvoli. Virus Covid-19 može sa slike da se prenese na nas i da nas zarazi. Ako ne vjerujete, odite na 12 tema o koroni na KLIX-ovom forumu. Tamo će vam stručnjaci sve objasniti i koliko je ova epidemija opasna. Eno na Podhrastovima leži skoro pola stotine zaraženih. Zamislite pola stotine od pola miliona. Čuvajte se i pratite forum.
Mire sretno i sto brzi povratak na teren..
Tako je pjanke, treniraj, nema veze sto si kao pozitivan. Nedaj boze da se povrijedis, valja onda takav u katalonju
Pjanic ili nema pojma sta je virus, ili nema nikakve simptome ili zeli da ubije dosadu i vjezba u samoizolaciji. U svakom slucaju, fitnes dok imate virus u tijelu, bilo koje vrste je nepotreban.
Jedino pozitivno sto se desilo barci u posljednih 6 mjeseci
Nedaj se Pjana! Bices to sjajno pojacanje za Barcelonu !!! Evo sta pjanke moze pruziti kataloncima: https://www.youtube.com/watch?v=S1nvH1JYhKI
ma Pjanke ko beton ba, da je Bog dao da svi mogu podnjet' ovaj virus ovako...