Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi necemo imati uspjeha za pocetak dok god ne promijenimo odnos prema drzavnom dresu . Pravi primjer vam je Dzeko napustio Italiju i kiseli noge po Dubrovniku umjesto makar na tribinama da je bio. Tek kad se promijeni odnos prema reprezentaciji onda se moze dalje pricati o nedostatku kvaliteta , losim trenerima , stanju u nogometnom savezu...
Stvarno je drskost nesto Dzeki prigovorit, otkako on ne igra mi nismo gola dali a kako je krenulo necemo ni dati
Boli ga K. Nakupio se para
A nekad sam se svadjao, ubjedjujuci Hrvate da je Pjanic bolji od Modrica.
Ja reko po naslovu možda druga liga Spanije, Italije, Francuska kad ono druga liga tamo Saudijske druge neke seoske lige, e moj Pjanke sta uradi a mogao biti još na vrhunskom nivou samo da ti pare nisu mozak pojele.
Da je mogao bio bi 😏
A samo jednom se slikao u Đamiji šteta
tanak nam mire
ovako ce klix stručnjaci da pljuju i Džeku
Na sta spade!
Niko nije bio toliki talent kao on, a niko tako strelovito nije padao kao on
drži se ti shishe care...
Napisem da je Miralem Pjanic los igrac, i ne objave komentar zbog “govora mrznje”!???Ne kontam!
Kako im AI kontrolise komentare ne mozes napisati nista anti vijesti koji su objavili.
Ma bježi u Želju, ko šiša pare.
realno stavrno je bio loš zadnjih 10 god.al nismo imali boljeg...eno tahirović isti on..samo ćušni prvom do sebe..
Odlaskom u Barcelonu uništio je svoju karijeru, odnosno drugi su ga uništili. Prvo napravili ugovor samo radi "politike", drugo nisu mu dali igrati. Ne može se reći da nije davao sve od sebe za reprezentaciju u najboljim svojim danima, lopte koje su imali oči i golčine iz slobodnih udaraca često su nas izvlačile. Zaslužuje Pjanke oproštajnu utakmicu za reprezentaciju.
Koji njegov gol je bio kljucni? Osim sto je fulao par penala kada nije smio (Kipar u Zenici mi jos odzvanja u glavi)
sijecam se dana poredjnja princa sa modricem ovo je definitivno najvori igrac repke ikad,prava seoska varalica modricu ni pertle vezati ne moze
Hvala za sve Mire