Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako ili nece da skonta da nije u treneru problem, nego u Ajli i citavoj zenskoj admistraciji, ne licimo na fudbalski klub. Zekic je odlican trener, ali kad vidi da ce se morati Ajli i Aneli pravdati u klubu sam ce otici.
vrsto smo opredjeljeni okonati rekonstrukciju svih sportskih, ali i drugih odjela u klubu, te osigurati kompetentne ljude na svim pozicijama. Pa da vidimo bas...
Kako je Ajla? Jel sve uredno?
Kakav govornik.
AJLA ODLAZI IZ SVETINJE
Ajla Alimanovi, Anela Potura, Azra Numanovi, Willy Imamovi... jo nam samo fali Samira Hurem kao ef strunog taba i cirkus u FK Sarajevo je upotpunjen!
Ajla Alimanovic, Anela Potura, Azra Numanovic, Willy Imamovic... jos nam samo fali Samira Hurem kao sef strucnog staba i cirkus u FK Sarajevo je upotpunjen!
Ja ublehe majko mila . ta vam je rekao nita hahha
Kad cujem pricu o ljubavi i patriotizmu ospem se odmah. Ovaj inace najavljuje bolje dane i uspjehe evo vec 5 godina. A pomakli nigdje nisu jos uvijek lutaju u svemu.
Problem je u igraima a vidjece te i ove sezone
Nesto nam se manijaci plaho sekiraju za nas. Rekao bi covjek da u najmanju ruku ove sezone igraju evropu, a ne da su haman zadnja 2-3 kola tek izborili opstanak u jednoj od najlosijih liga. Mrvicu podrska, da je prosla sezona bila postena mi bi se sa Zrinjskim i Velezom ganjali za prvo mjesto do samog kraja, ovako su nas ubili sudijskim lakrdijama, a Borcu nastimali titulu.
Ovom Mirvicu je dika slikati se s nekim poznatim, sto je znak da je on komercijalista samo. Neko drugi stoji iza kluba.
Ubleho,lopovska!
Mirva ostani! On njima prica ove price koje oni vole da cuju a smije im se iza ledja. Cist primjer Ajla, zena je jos uvijek u klubu.
Valjda ce kitari shvatit jednom da njega samo biznis zanima.. Toliko o Torpedu
kako je Sarajevo najvei klub a vie titula i pehara ima eljo i Zrinjski svasta
Zeljo nema vise tutula, niti slucajno! Zrinja ima u BIH ligi ali niti jednu u onoj pravoj evropskon YU ligi! Znaci, dugo ce biti FK Sarajevo najveci klub u drzavi! Na vjecnoj listi Yu klubova, UBJEDLJIVO najbolji klub iz BIH!
Neko napisa dovodite autsajdera pored Musemia ...Zeki je dobar trener samo pitanje kako e se snai u naoj kaljuzi gdje bi se Musemi vjerojatno bolje snaao ali vi bolje znate stanje u vaem klubu
Kao da mu je ChatGPT pisao obraanje...
Mole se mali plave da ne komentarisu vezano na najveci klub u drzavi FK Sarajevo! Zekic je pravo rjesenje za nas! Bravo gdin Mirvic-u, imate apsolut u podrsku od pravih navijaca. Nista nije lako postici bez pomoci politike! Divim se FK Sarajevu da je jedinini od 4 vodeca kluba koji nema nikakve veze sa politikom!
Nevidjena laz i prevara navijaca se desila sa Ajlom Alimanovic.Kako sada vjerovati u dobre namjere prema klubu? Na djelu je jedino pranje para i punjenje vlastitih dzepova preko Fk Sarajevo