Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ti jarani Vico i Dodo kažu na ljiljane?
Ne možeš da nosiš onu sa natpisom Armija BiH iznad ljiljana. Ljiljane nosi. Ja ću petokraku. Aj ćao
Ljiljane sam vidio u Wiesbadenu na zgradi opštine potpuno isti grb samo sa tri Ljiljana . Zastava sa ljiljanima je zastava koju je tada prihvatilo sva tri naroda u BiH i kao takva se zaviorila ispred UN -a.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aha,a zasto sudije i delegati u ligaskim utakmica prekidaju i zahtjevaju da se sklone ljiljani?Mozda ligaske utakmice nisu “nase”?
Nije dozvoljena samo zastava Armije RBiH sa ljiljanima, ostale zastave sa ljiljanima su dozvoljene.
A ne smije se skloniti sahovnica
Jeste dobrodosao za bosnjake al osim bosnjaka ima i drugih u ovoj drzavi, kao da bosnjo namjerno jera ljiljanima druge od reprenzentacije, sto mu i uspjeva. Koliko znam nasa domovina ima svoju zastavu a ne ove grbove koji su bosnje prisvojile jer nemaju svoje i nasa domovina se zove Bosna i Hercegovina a ne Bosna i ovi tzv Fanatikosi su bosnjacki huligani, mi drugi konstitutivni sa tom stokom nemamo nista.
Nije duoeuvlakac rijesio dilemu vec je po Vicinoj naredbi to objavio jer je Vico znao da u slucaju da zabrane zastave s Ljiljanima doslo bi do belaja i vjerovatno utakmica nebi ninodigrana zato je dupeuvlakac po nalogu ivo objavio a koliko Vico mrzi Ljiljane vise ih mrzi debilcina Misimovic
zvjezdan misimović miske je jedna od živih legendi našeg fudbala, sram i stid neka je ovih junaka za tastaturom koji ga blate, miske ima nas koji te cijenimo kao čovjeka
Misimović je BOSANAC i mi smo PONOSNI na njega i njegove nastupe u BH dresu!!!!
može li drug Broz u pirodnoj veličini
Miške ako te opalim po ušima, mislit ćeš da je cunami kreno.
Prpa miske prpa , bojis se date neb smjenili bhfanaticodi
Ljiljani su stilizirani Tvrtkovi krstovi.
miske ti si pao žestoko u slučaju Ahmedhodzica.. sa ovim se nećeš izvaditi..
Kad dobije nove instrukcije reći će da mu je profil hakovan xD
Eto ti ces nam reci da su ljiljani dobrodosli, kao bez tvoga aminovanja niko ne bi ni pomislio da unese zastavu...pih kako providno..
Realno ljiljani nisu bili ni upitni nikad. Uvijek se i mislilo na zastave i poruke oko Palestine i Izraela. Novinari su namjerno bacili patku, cini mi se Klix je prvi poletio da to digne na ovaj nivo.
do jucer sam bio za jednu zastavu, ali obzirom da svi furaju svoju, po analogije je i zastava sa ljiljanima legitimno pravo
Imamo dvije varijante, ili da dozvolimo sva ti nacionalna obiljezja i zastave, ukljucujuci ljiljane kao prvu zastavu BiH, ili da sve zabranimo. Prva varijanta je mozda realnija, ali u tom slucaju se nes miju kaznjavati ljudi u RS koji nose ljikljane i obrnuto. Pri tome, ljiljn je historijsko obiljezje kraljevine BiH.
a jesu li dobrodosle i sahara i kokarda, kad vec zelite da svi vole tu reprenzentaciju ?