Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho ulazi u svlačionicu Dinama i plješće igračima Dinama i Oršiću koji je tada zabio hattrick protiv Tottenhama i okrenuo rezultat za prolaz dalje: https://www.youtube.com/shorts/z5kC7ie36Mg
Specijalac ili Elita za velike utakmice i velike klubove! Rušio je sve londonske klubove, nakon što je zabio hattrick Tottenhamu i okrenuo rezultat Mourinho je osobno došao u svlačionicu Dinama, i čestitao i njemu i ekipi... Svi su mislili da to nije to i dalje, a onda je srušio veliki Chelsea, prvaka europe!
Sretno Oršiću, Dinamo ga dobro unovčio
Maminjo, preuzimaj nekog iz BiH, sviju ti!!
ZAUSTAVITE NEUSTAVNI “praznik” 9. janjar, SVI NA ULICE!!!!
Solak kupuje Hrvate, ne Srbe.
Strasno dobar igrac,iznenadio sam se kad sam vidio koliko ima godina,po igrama sam mislio da je mladji bar 5 godina