Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj pjevac sin od profe Jahica sa Ekonomskog fakulteta?Babin sin se uhljebio a nase zlatne znacke sjede na birou ili su emigrirale!!!FUJ
Daleko najbolja predavanja i vjezbe su bile kod ass, sada vec docenta Jahica. Neosnovano blatite nekoga s kim su studenti bili i vise nego zadovoljni. Cestitke i sretno u daljem radu.
Udruzili se studenti koji ne znaju sta su parni i neparni brojevi da komentarisu sina svog profesora umjesto da uce racunovodstvo.
Docent je ogledalo BiH. Treba se napisati knjiga o tome kako neko ko je plesao,pjevao, putovao, uživao, propustio više od pola predavanja i vježbi postaje profesor, šef komiteta, šef klinike,direktor klinike. Plastičan primjer kako jedan guzonjin sin,hedonista iskorištava sistem i beskrupulozno pliva prema vrhu. Sutra će svima nama on moralisati, šefovati, držati predavanja. Ovo se zove groteska u pravom smislu te riječi, ovo je BiH. P.S. možda je momak potencijal 😂
Ovaj Dzenan samo iz pastete sto ne iskace. Plesac, pokusaj pjevaca, sad dr mr, sta li vec. Hit
Ovu njegovu analizu bi trebalo poslati svim olimpijskim komitetima, da znaju uputiti sportiste kako se ponašati, pa ja...
Da uopste znate sta su naucne baze podataka i kako se njima koristiti, znali bi da su ove smjernice utemeljene na dokazima naucnika iz svijeta prve na našim prostorima, ako ne i u Evropi. Ako su stariji i za vas “priznati” doktori iz komisije pod koordinacijom dr Jahica i Selimovica odobrili... po kojim referencama je Vama ispod casti i za ismijavanje?!
Sin prof Jahica sa efsa koji nikad nista nije dobio svojim trudom. Nisam ni sumnja da ce raditi unprivatnim vodama.
Kuku majci stručnjaka.
Kada bi i odgovorni iz kriznog štaba dali neke smjernice osim što nas neustavno zatvaraju i uništavaju ekonomiju... Bravo za svjetski pristup i zalaganje za naše sportiste.
Cuj imamo i za ovo komitet? Hahahahahhahaha
@Patrick.Wilding “ovo” je jedan od rijetkih komiteta i stvari koje nasu drzavu prezentuju u dobrom svjetlu u svijetu.
Čestitke za doc.dr. Jahića i druge članove komisije koji su ozbiljno shvatili situaciju i napravili sjajnu strategiju. Možda bi se još neko iz struke mogao priključiti i napraviti smjernice za opštu populaciju da prebrodimo ovu katastrofu.
Sta je sa nama neprofesionalnim sportistima koji redovno treniramo razlicite sportove kroz koje odrzavamo figuru i zdravlje? Imate li za nas kakav savjet kako sa treninzima?
Jedna od rijetkih institucija u BiH, koja radi svjetski. Želimo opet Olimpijske igre i EYOF !!!
Aktuelan problem u sportu!!! Svaka cast komisiji na smjernicama, posebno dr. Jahicu i Selimovicu..
U sportu je lova, i oni zele igraca sto prije na teren, a Korona ide na pluca i srce. Umres vrlo lako… Tu je kvaka..