Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro je ovo kad skontas da prvi tim U21 igra sa Seniorima!!!
Pa kako i ocekivati sa ovakvim amaterima od trenera , jel mi imamo ijednog psihologa da te igrace nafura , motivise da oru za svoj grb i zemlju , da im se objasni da su i protivnici obicni ljudi od krvi i mesa. Ah ko i Barbarez oni igracima nabiju u glavu da je uspjeh sto manje golova primiti.
ne brate uspjeh je pisat komentare po klixu ako cemo realno
Pa pogledaj igrače koji su u reprezentaciju U21. Pa vise od 80% njih ili je u klubu izvan sastava ili je na klupi. Mozda tri imaju da igraju vise od jednog poluvremena u svom klubu. i sta da se očekuje...