Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes legenda postao Luka
Majka Radojka mu Srpkinja
Modric je veliko ime fudbala Ali njegova odlucnost da da sve i uvjek za Hrvatsku me stvarno odusevljava. Gospodin covjek u svakom smislu kad je u pitanju dres repke.Ja Sam navijac bih odnosom posmatrac drugih repki na velikim takmicenjima. Ljubomoran Sam na klasu i odnos hrvata prema dresu Ali im kapu skidam.
Jedini problem je to e to to je obeao zaboraviti.
Na kraju tri prsta pokaza :)))
Ovaj novinar je Argentinac ako mene pitate.
Komsije su toliko ulagali i napravili za hrvatski fudbal i niko sa Balkana ne Moze Im parirati. Svaka cast za to. Radujem se komsijama jer je na kraju dana to ipak isti dnk i narod iako se nacionalisti muski trude da mi ogade sahovnicu, pretezno bh. katolici, jos uvijek je vise pristojnih Hrvata u Hrvatskoj. Ps: nije ok da ste nam srusili Stari pa se njima ponosite kao nacionalnim blagom nakon sto smo isti obnovili, ali ok, fotografisite se slobodno ;)
kako mislis da su ulagali?' drzava ulagala??? bosnjo misli da je drzava kriva sto su neuspjesni u sportu. ustani trci, treniraj, igraj. Hrvatska je jedna od najuspjenijih nacija u sportu na svijetu. u odnosu na broj stanovnika i to nema nikakve veze sa drzavom, nego ljudi individualno se bore za sebe
Navijam za Talijane Albaniju i Tursku
hahaha navijaj koga boli k????
Reprezentacija Srbije je stigla na Euro 24 da brani Kosovo, da pokaze svu istorijsku nepravdu prema Srbiji, da pokazu da su nebeski narod, da kazu za Milosa Obilica, podrze bracu agresorsku pa na kraju da igraju fudbal , onako.
Cime se lupas, da ni u snu ne pomislim da probam. Strah me biti tako sprzen
Jeli ovaj portal srpski?
Srbije je stigla na Euro 24 da brani Kosovo, da pokaze svu istorijsku nepravdu prema Srbiji, da pokazu da su nebeski narod, da kazu za Milosa Obilica, podrze bracu agresorsku pa na kraju da igraju fudbal , onako.
Da je ziv, Diego bi nosio Lukin dres. Ovaj je daleko vise postigao u karijeri ali eto, nije imao skandala niti je koristio bijeli prah.
Forza Croatia