Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjeća se kada je igrao u Mostaru a dilova sa Mamićem se ne sjeća !!!
Pa ima covjek amneziju za taj dio karijere.
Eto ti bi se sjetio posteni.
Joooj ljubomore ove u komentarima, osvajač zlatne lopte iz ere dvojice najvećih ikada igrao u Zrinjskom i ponosan je i na klub i na zapadnj Mostar !! Pa sarajevski klubovi mogu samo sanjati ovskvu priču u bit zavidni najuspješnijem klubu u BiH!!
Misliš poslijeratnog, finansiranog od strane tajkuna, ratnih profiteri i Kabirija koji je Aluminij dobio za marku. Najbolji klub BiH svih vremena je Sarajevo sa osvojene dvije titule prvaka bivše Jugoslavije. Zrinjski, u toj konkurenciji i na takvom nivou, ne bi igrao ni u drugoj ligi!
I mi kada bi oteli Real sa Stadionom Bernabeu i sa cijelom infrastrukturom bili bi ne samo najbolji u Španiji već i na Svijetu!
Kada je iz zapadnog evropskog Mostara vidio istočnu mahalu došlo mu slabo
Grande Luka Modric !
Svaka čast modriću ali ni messi i ronaldo zajedno ne bi mogli da nam prekriju oči do sljepila da ne znamo šta je i ko je zrinjski!
Zrinjski je klub koji igra na svom stadionu jer su mu vlasti uzele stadion 1945 i zabranile rad. Ili misliš da je normalno oteti tuđe i pričati da je tvoje?
Problem je što ne zna stati kad je vrijeme. Sa 40 godina traži novi ugovor u Realu a jedva hoda po terenu. Nije džaba Ćiro govorio "Mogu se igrači Hrvatske ljutiti koliko hoće. Za mene je najbolji igrač sa prostora EX Juge, Safet Sušić. Čovjek se gospodski oprostio u 37 godini i ušao u legendu - najbolji strani igrač PSG svih vremena, a najbolji igrač francuskog prvenstva 1985 godine!
Ovaj Ugovor nije do modrića već do Reala koji je procijenio da im modrić još može poslužiti i oni to znaju mnogo bolje od samog modrića koji je tu samo da igra po uputstvima! Znamo dobro da kada Real procijeni da jedan Kasiljas ili Raul više nisu za ekipu oni im pokažu izlazna vrata bez obzira što većina navijača misli da treba da ostanu kao i sami fudbaleri
Lijepa nasa Bosna i Herecegovina, lijepi nas Mostar, i mostarske dzamije.
Žalosno je da se Hrvatska prsi kao da je fudbalska velesila a pola najboljih igrača su iz Bosne i Hercegovine.
nema se šta prsiti, jednom drugi i dva puta treći na svijetu. malo li je.....
Ne vjerujem da bi dzeko isto vako za Želju reko. Ali nema veze, moze Željo i bez dzeke. Jednom Željo uvijek Željo.
Dosta vise 26 + godina vi ste ovo mi smo ono hajmo nesto pozitivno uradit lako je bit los , evo ja cu im pozeljeti srecu i neka zive za to u sta vjeruju , tako trebamo i mi takmiciti se ko ce biti bolji u zdravim i normalnim stvarima .OVO JE BALKAN idemo dalje
Džaba mu sve kad se pokazao da nije govorio istinu. Džaba i hrvatskom pravosuđu što hvata ha*určine, kad mu je oprostilo laž.
Prema Vječnosti - inspiracija, nacija, matica, mati - Federacija BiH
40 u hladu u Mostaru, ne bi sada dolje isao
Kao da je bilo jucer https://www.klix.ba/sport/nogomet/mostar-porucio-modricu-sjecas-li-se-zrinje/170614107
HŠK Zrinjski Mostar ponos grada i Hercegovine i svih Hrvata
Bosanac i Hercegovac nas Luka Bosanska je to krv
šuplja priča, nikad u intervjuu nije spominjao niti Mostar niti Zrinjski