Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ce vam u uzvratnom mecu za 14 dana Lirim utrpati 2 kom.
Prvo kazete da Dinamo nece moci da racuna na ovog igraca, pa onda pri dnu teksta kazete da "se jos nezna dali ce moci racunati na ovog igraca". Sa klix-om sam svaki dan Lud, zbunjen...
Iako je tehnički Šerif iz Moldavije, oblast iz koje su zove se Pridnjestrovlje i nema veze sa Moldavijom. Imaju svoju granicu i priznaje je ih jedino Rusija, tako da bi bio malo oprezan sa tvrdnjama da im Moldavci nisu izdali vizu.
Moj LIPI Dinamo sve prepreke riješava pa će i ovo , a vama Moldavcima kao da je Chetnik neki rodjak samo serete...
u ovim slucajevima Uefa bi trebala narediti da se igra na neutralnom terenu
Kastrati kastriran.
Kosovo da se vrati prvobitnoj katoličkoj vjeri
Nesmetaju im oni koji velicaju ratne zlocince i negiraju genocid?!?!
tiraspol = moldavsko kosovo, ko je imalo obrazovan zna zasto nisu priznali kosovo.
Odnosno Kosovo - Transnistria , Tiraspol je grad
Bem im mamu...
Čuj, ne priznaju Republiku Kosovo, pa Republika Kosovo je realnost i puno bolja država od vaše. Vi nemate ništa svoje osim korupcije. Šljepa te se uz druge zemlje i nemate ništa svoje. Mrš! Da hoće vam bogdo utrpati petardu u sljedećem kolu.
Ni kriv ni duzan ne igras ...
Pametno i odgovorno. Moldavija, kao ni vecina drzava u svetu, ne priznaje laznu NATO razbojnicku paratvorevinu pa samim tim ni njihova tkzv 'dokumenta'.
@cambel deliti drzave na medjunarodnoj sceni na bitne i nebitne moze samo kompletan idiot. Kad lazna dezava proba da udje u UNESCO(cisto sumnjam da znas sta jento) glas Amerike vredi isto koliko i glas Dzibutija, ni manje ni vise. Za clanstvo u UN velikosiptarski teroristi ni ne pokusavaju, tamo ih ceka veto kao kuca od 'nebitnih' Kine i Rusije.
@cambel a to sto su ih neki 'bitni' proglasili dezavom, ima jedna prica u vezi s tim, jako poucna. Jednom je jedan rimski imperator svoga konja proglasio za senatora u rimskom senatu, da uhlebi konja i da ovaj postane dobar govornik. Samo kompletan idiot moze da misli kako je konj stvarno postao senator i drzao govore u starorimskom senatu iako ga je imperator licno proglasio za senatora. Ne znam zasto sam ti ovo ispricao ali moze da koristi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Braća Moldavci.
Normalno... Kad priznaš dobiješ vizu na 6 mjeseci 😎😁🤓