Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sustini nije nikada ni bio extra energican. Bio je neko vrijeme zahvalan igrac. Odradjivao je poslice na terenu. Imao je neku svoju ulogu. A zatim odmah pada, vuckarao se po terenu.
meni nije jasno bilo kakav madjijonicar od menadjera ga gurnuo u milano ko ih prevari lik dvije ljeve noge ima
prrrrd prrrd
Da se nije nafurao da je igračina do kraja karijere bi igrao u Milanu, ovako mu je sada Borac plafon.
Ja sam se uvijek čudio kako on može igrati u bilo kojoj prvoj Ligi ma u kojoj zemlji! Ja sam igrao fudbal ali sam i u penziji bolji od njega!
Gigovic je puno bolji.Krunic mora u Repki na klupu Pa kad se dokaze opet bice u prvih 11
Krunic je pao brzo.U Repki mora biti na klupi.
Slab igrac boji se lopte a za tu poziciju je to nezamislivo jer od tebe krecu svi napadi malo je bljesno u milanu i mislio sam da bi konacno mogo proigrat ali to je bio samo jedan labudov ples
Igrač nikakav!!! Ali treba imati dobrog menadžera a i sreće
Kod Krunica jedino sto valja je menadjer.
Nikakav igrac a ni sam Mourinho nece docekat novu godinu u Feneru.
Najveći pad dohotka po radniku je u Varešu . Najveći pad prihoda je u Varešu a Adriatic Metals ,koga Nikšić hvali na sva usta , i kome je nezakonito dozvolio da nepovratno opustoši 600 duluma šikare (prvoklasne borove i jelove šume ) radi punom parom .Gdje je taj procvat ,najgori premijeru u istoriji BiH .SDP je najveća pošast za ovu državu .
To reko Krunic ili?
Odmah sam rekao, da je neki ekstra igrac igrao bi za srbiju. Igra za BiH jer ga tamo ne zele
A kod nas u repki glavni igrac. To su nasi zmajevi
Gigovic je tri klase iznad njega u ovom trenutku