Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su zive i zdrave, a tebe povrede da zaobidju nas zmaju.
@Krokodilskesuze Senad je najjobicniji sarlatan, koji vazda iste goste dovodi koji pricaju po sat vremena, ili neke anonimuse, buduci da je sve smorio, a i zaposljava samo omladinu koju moze iskoristavati.
Jedan od najboljih igrača reprezentacije, srcem strasu i željom nosi sve pred sobom! Muhamedeee
LAfcinoooooo
buhahahaha kako neko moze biti povrijedjen cijeli zivot a nikada ne igra
Dragi boze ja koliko moze da zine.Njemu treba rudarska lopata umjesto kasike
Besic je stub BIH isto kao sto je bio i SPAHIC.. Vrati nam se brzo majstore u reprezentaciju
Nisi ti zmaj, ti si Tigar:)
Ja mislio na slici Muhamed Konjic jbt
Na ovoj slici bas mi na M. Konjica lici.
Nakakim ti se na tetovaze majmune
"u slobodno vrijeme se tetoviram", kazao je popularni Mume...
sub za sub :D
kralj
Nije neodmjereno reci da bi Besic mogao poceti razmisljati i o napustanju Evertona, pa i EPL. Veliki igracki potencijal kome je 'fortuna' bila totalno nenaklonjena od dolaska na ostrvo. Beskompromisan borac, koji ne stedi sebe, sa mnogo uklizavanja, i 'zahvaljujuci' takvom stilu vlastite igre, ali i, generalno, stilu igre na Ostrvu , placa ceh kroz povrede. Zasluzuje tim sa stalnim mjestom u startnoj 11-orici, prije nego sto jedna obecavajuca fudbalska karijera nije unistena.
Vrati se ti u repku i zaigraj onako kako umijes i kako se od tebe ocekuje pa cemo i mi i tvoje kcerke biti zadovoljni
Ljepotane, nek su ti zive i zdrave cure tvoje !Sa istom strascu uvijek pristupaj ovoj divnoj igri, jer takvi igraci poput tebe su razlog zbog kojih ce fudbal uvijek biti mnogo vise od igre.
Povredio ga Snajderlin koji je iz Mancestera presao u Everton i koji igra na istoj poziciji kao i Besic