Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba jarane,nama je Avdija neprocjenjiv i nezamjenjiv,da ga vidiš u Panini albumu,jedini on u zlatu...
Avdije, avdije pune behara..
Gdje ces Muhamede pored Avdije.... Mozda prvo da potpises za Zadar ili Sibenik, ili u drugoj turskoj ligi.
safete ne budi tvrdoglav i zovi ovog momka već za narednu prijateljsku sa obalom slonovače
Najveca glupost je sto ovaj momak jos uvijek nije dobio postovanje koje je zasluzio. Zna Safet da ako pozove Besica, njegov Vrsajevic nema bas nikakve sanse da zaigra.
beka iza direka ;)
ne moze besic dobiti poziv za repku nema ga na slicicama paninia. nije sada fazon :D
Džaba Muhamede moj, igračino! Kod našeg 'stručnjaka' nemaš mjesta pa i da igraš za Real Madrid. Nema mjesta u reprezentaciji za jednog Muhameda Bešića, ali ima za raznorazne sVršajeviće i Tinkije Binkije... Aferim!
E cuj Muhameda i izjave, sa trenerom se dogovorio da promjeni poziciju jer je na stoperu bio najbolji. Pa koji to jos trener mijenja pozicije po zeljama igraca? Besic je dobar igrac ali mora malo na zemlju i da nauci ponasanje, zadnja izjava pred kraj jesenje sezone je bila da ne razmislja previse o svom sadasnjem klubu vec zeli u neku bolju sredinu. Sve i da je tako, tako sto se ne govori za novine. Prije toga problem u Hamburgu fizicki obracun sa trenerom, pa problem sa Jagodicem. Neka se presabere pa ce i poziv u reprezentaciju ponovo doci.
samoreklamiranje očito na djelu mali je žešći prosjek
jbg , tvoj hendikep sto neprevazidjeni avdica igra na toj poziciji
Bešić nekome smeta u reprezentaciji, kao i Prcić i još nekoliko njih.
zna se ko su gazde u reprezentaciji inicijali E.S. i E.DŽ. KoK
Neka njemu vrsajevica, ebo ga on!
Odličan igrač koji mora da ima mjesta u avionu za Brazil
ma prosjek žešći
kiskeru prosjek je tvoja stara imao sam priliku da je sinoc isprobam, reci joj da se sljedeci put vise potrudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daba Muhamede Avdija je Avdija i Tin je Tin,nisi u agenciju susicevu se obratio a hoces da zaigras pa stvarno nema smisla BESICU
imas nesrecu da ti nije sejo menadzer igrao bi ti sigurno u repki :D