Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve velike misli i izjave brade filozofa :)
Ja sam za svaki slucaj sebi prepiso u svesku, ako ne daj Boze padne kliks. Posebno me se dojmilo ovo: "Ja to zovem fenomen neki." Ta mi je recenica toliko puta falila u zivotu.
Joj što ne mogu ovih metafora seljačkih.
Hahaha, jos uvijek nevjerica, da li je ovo neka stranica iz Alan Ford-a ili?
Legendo kapa do poda
Stara Kineska poslovica, pas koji laje.. nije dobro skuhan..
Otrest ce ih Rudar ko nana stolnjak poslije rucka
Kome smeta sarajevski Diego Simeone??
E moj Mulalicu.Bakir,Dodik i Covic su strpali milijardu u sef u koji stane 10 miliona.
Svaka tebi čast.
ne obra se bostan dok.. sljive ne popadaju.
Ala ovaj filozofira a frizura švercerska prava. Ne pokušavaj se praviti pametan jarane , nego radi svoj posao što bolje možeš.
To bas "umno" receno k'o "cajnoslu"
Ovaj seljak bas se glupira
Meni je najbitnije da se ekipa uigrava polako. Gdje smo bili i sta smo bili a gdje smo sad. Ova sezona je svakako otpisana, pravi se tim za sljedecu, mlad tim koji moze nesto uraditi u buducnosti. Cak smo i u prvih 4-5 ekipa konstantno sto nisam mislio da cemo uspjeti. Bitno je da stvari stalno idu na bolje. Dolaze bolji dani to je sigurno.
Ponesi pet flaša od kole. Uvijek ima rješenje.