Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bude li Sarajevo ovako igralo u Ligi - nevidim iskreno konkurenciju.
I naravno svaka cast za tekmu i borbu !
Inace - ovaj rezultat djeluje kao Pencilin za Strumfove. Haj te vi na pripreme u Livno, nije vama tamo lose.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koja budala izmisli da se igra 90min,moj Husrefe
Mozda ti igrom i jesi al taktika ti je nikakva brani go pa ako go zabijes smijesno.
To je i problem bio i stace kod nas zadovoljni i kad izgubimo.Trebaju nasi klubovi nesto napraviti u Evropi pa onda pricati.
Zabrinjavajuće za ovo društvo od svakog poraza pravimo uspjeh
Nekad u bivsoj drzavi uspjeh se mjerio dostizanjem polufinala ili finala evropskih takmicenja. Danas je Musemicu uspjeh izguniti kod kuce 3-1 od drugorazedne evropske ekipe. Mada i u Musemicevo igracko vrijeme Sarajevo je padalo u tadasnjem KESu od takvih giganta kakav je bio Kusisi
Zadovoljan I ja,niste petradu primili.
Zadovoljan? 🤣🤣🤣 E bošnjo bošnjo.
cuj celtic nam u prvom poluvremenu nije mogao nista, valjda bi trebao znati da se fudbal igra dva poluvremena, tamo nemate sta traziti moj musemicu
Ovo je jednostavno realnost.A za sve "stručnjake" uvijek je iz perspektive poznatog ishoda lako filozofirati.I puno jače i bogatije ekipe dobiju po 5-6 komada protiv ovakvih ekipa.
@gooUser1552840539 pa jel imaju u planu mijenjati nekad tu "realnost" ... nego se iz godine u godinu samo brukaju... gdje nestaju te pare koje navodno dolaze od vlasnika ... zašto ne rade sa mladim igračima, nek malo pogledaju po evropi kako se radi .... ovo ako je vama rezultat sa kojim treba biti zadovoljan i pomirit se sa činjenicom da ne može bolje , onda neka ugase klub
Husref se kroz čitavu karijeru svađa sa navijačima i novinarima. Pa budi druže malo pametniji, imaj malo ideja. šukni, ali kulturno. Posao ovog novinara je da pita, a ti si došao da odgovaraš to je tvoj posao u tom trenutku. nemoj govoriti, hajde ti sjedi ovdje , pa spremi ekipu. Nije stručan za to, ti si valjda stručnjak.
Ehehe, da je nastavila kisa padati tokom cjele utakmice vidio bi ti pobro moj..
Malo je arogantan Musemic..ne treniras Manchester paša moj..i unaprijed se pomirio sa porazom, izgubio i zadovoljan je sa igrom..meni je to malo nejasno?!
Castan poraz, nema se sta zamjeriti, stadion solidno popunjen,sjever grmio a hejteri nek duvaju...
Musemicu moras znat da imaju dva poluvremena Pokusajte igradi i drugo
koji bi tek rezultat bio da su vam nešto napravili cccc