Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na rezultat sutra, samo dajte sve od sebe, trcite i vracajte se nazad, jer nije uspijeh pobjedit, uspjeh je kad si dao sve od sebe.
Kao navijac Zelje volio bi da Sarajevo izvuce lijep rezultat ipak su nasi...
@JahacMagle2019 Podvuci to "Bez obzira na rezultat"
Podrska za musemića i Fk! Do pobjede...A BHRT TREBA UGASIT...IL NEK GA IZMJESTE U BANJALUKU!
Sta Atalanta? I Brazil je primio 7! Ne gledaj na semafor nego igraj do kraja, za navijace, za you tube, i za svoj buduci transfer. U defanzivi se trcati mora a smirivanje tempa je stvar trenerovog izbora. 3 svjeza igraca prije 65. minute su rizik ali i moguci bonus. To je do trenera.
Par stvari na strani Sarajeva: -ligaska pauza vise odgovara Sar. (sjetimo se Genka). -motiv, igras protiv Seltika, mozda te Ferguson gleda:), prva tekma, oni vjeruju da sve mogu nadoknaditi u uzvratu, -pjesma domacih navijaca...
Naucili smo brojati.
ma Hebiba ti ponovo na beka, znalac.
KOJI DEBIL
Naslovna slika je garant trenutak kad je reko: "Igramo bez pet standardnih igrača, al šta je tu je, jel?"
CELTIC capaJEBO SARAJEVO (evo dvojezicna najava meca)
Ako bude 0:7 to je vec napredak, sve ostalo je senzacija.. zamisli 1:7 wow.
Sarajevo-008
pa jeste vec na poluvremenu, u drugom samo 3 komada
Bice bolje bice 0 6
u kucaru lutvo