Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je smisao ove reprezentacije kad Olimpijade ocima necemo vidjet nikad? Peru pare, prodaju igrace sta li?
Svaka država ima Olimpisko-mediteransku rešrezentaciju .. Klocevi, to su vam igrači do 24 godine ..
husref je pravi zna on kako treba pobijedićemo poljsku
@nera haska buraz i ja bi bio ne treci nego PRVI strijelac lige da sam odigrao sve utakmice kao sto je ovaj drugoligaski igracic odigrao a solidni ucinak s obzirom na minutazu na terenu pokazao !
@KEMO Po tome sto je treci strijelac domace lige. A prvi na listi strijelaca koji ispunjava uslove po godinama. Informisi se malo.
Moj Husrefe i tebi zamazali mozak i Oci ! Na osnovu koje igre ,na osnovu cega,na osnovu kog zahtjeva od strane menadzera je pozvan Nermin Haskic??? HUSREFE SRAMOTA,BAS SRAMOTA ! CUJ HASKIC???
Zrinjski, Zeljeznicar, Zrinjski, Zeljeznicar, Zrinjski, Zeljeznicar........., super nema sta
zovi Zebu,Misketa,Medunjanina,Merzica,
HUSREFE HUSREFE PONJAMKE TI SE U STAU STO NISI ZVAO SARAJEVSKU DJECU A NIJE SKUTORA SESARA I HASKIJA?
svaka ćast za izbor golmana iz zrinskog,najbolji je u premijer ligi bolji je i od avdukica....
Ne kontaju to oni prijatelju....
Zeba !? Adilović !?
koji je sad kurraac olimpijsko mediteranska reprezentacija ? I zasto na spisku nema Adilovica PRVOG STRIJELCA PREMIJER LIGE :D